Nordica Siam jakke

Heisann smile

Første innlegg på dette eminente forumetgrin
Kjøpte ei Nordica jakke av type Siam her om dagen.
For ordens skyld er dette ei skijakke med for.
Dette var nok litt overilt, da jeg ikke aner noe om den er bra eller dårlig. Den er god å ha på og virker gjennomtenkt i detaljene, men det er lite info å finne om denne på nett. Det eneste jeg fant var en pdf-katalog på scantrade.no

Noen som vet noe mer om denne jakka..?

Mvh
Johnny

Jeg har gjort akkurat det samme..kjøpte jakka i går og gikk på nette i dag for å se hva folk sier om den, men det eneste jeg fant var samme siden som du snakket om, og innlegget ditt her i friflyt... Hva syns du om jakka så langt?

Må bare legge til hvorfor jeg kjøpte jakka... den kostet i utgangspunktet 3999,- ...men jeg fikk den for 100,- på posesalg!!! Så nå skal jeg bruke jakka og sjekke hva den er god forsmile

100 spenn ja. Jakka er verdt 100-lappen og vel så det, men det sier vel ikke så mye. Jeg er fornøyd, den er varm, virker solid og er myk og god å ha på.
Eneste jeg ikke liker er borrelåsene for stramming rundt håndleddet, som har lett for å løsne - det merket jeg meg i butikken også. Ser at både buksa og jakka av samme serien har vært solgt til halve prisen her i distriktet (Haugesund). Stoffet er ikke Gore-Tex og har ikke samme tetthet (15000 mm oppgitt), men det holder plenty under normale forhold. Har ikke vært våt og kald ennå i hverken jakka eller buksa.

Mvh
Johnny

 
Annonse
Annonse
Annonse