Noen som vet om noen skifilmer på kazaa?

er det noen som vet om noen skifilmer som kan lastes ned fra kazaa?
Vet jeg burde kjøpt for å støtte producerne kjørerne o.l, men jeg har rett og slett ikke råd, ihvertfall ikke hvis jeg skal ha nye snøbriller, ny bukse og ryggplate denne vinteren.

Har 500 spenn så langt, så jeg HAR IKKE RÅD!!!!!!

Hmmm.... snodig spørsmål! Det er i grunn bare å sjekke selv. skriv inn ønsket film og se hva som dukker opp. Anbefaler TheScanners, Focused og WhiteTrash som er bare helt sinnsyke. Ellers er HeroesOfTelemark verdt en liten titt. Masse fett der, i tillegg til at den sikkert gir deg treff på Kazaa. Lykke til...

Søk på ski movie og Free radicals.. De kan du laste ned på kazaa.. ellers er det bare å lete litt så finner du sikkert flere!!
Men det er til å ambefale å kjøpe VHS/DVD,man får mye bedre bildekvalitet!!

Hva med å kjøpe filmer.. Hvis alle skulle lastet ned.. Så hadde ikke Seth Morrison fått noe mat på bordet sitt, og jeg tviler på han drar backflipper på tom mage.

Dersom en haug med folk laster ned f.x. Focused, kommer flere til å bli sugen til å kjøpe Seth Pistols og flere kommer til å ha råd. Så Mr. Morrison får nok spenn av sponsorene uansett.
De som har spenn kan gjerne digge krystallklare bilder, men la oss fattige også få nyte litt glede og kultur. Det er nok klasseskille i bakken fra før.
Rip it og få det på nett!(Please)
Kazaa suger forresten. Alternativer er mye fetere.

Bruk dc++ og gå inn på svenskhubbarna. De der grabbarna har ju rippat hur mycket skifilmar som helst. Nej tjänare för helvette vi gir vel faen i msp eller hur?

Ja! Legg ut alle filmene på nett så vi kan laste de ned. Ta og kapp av beina i samme slengen!

På eMule finner du iallefall Ski movie 1,2,3 og happy dayz

 
Annonse
Annonse
Annonse