Meniskoperasjon

Noen som har vært borte i meniskoperasjon, og vet hvor lang tid det tar før jeg er på brett igjen. snøen laver ned i bodø, og jeg skal operere i neste uke.... yiha!!!!!!

Hmmm...flere skikjørere i Bodø som sliter...minner meg om februar dette...røyk menisken da på andre feriedagen av tre uker etter ett ublidt møte med østeriksk grunnfjell sad Blei operert ca 20 feb på Nordlandssykehuset...var på ski i midten av april, så det behøver ikke være så ille. Det avhenger selvsagt endel av hvor stort ingrepet er. for min del skar de bare bort en liten del av meniskens ytre del. Jeg fikk beskjed om å gå noen dager med krykker. Deretter var det i grunn mye smertene som bestemte hvor hard/mye belastning jeg kunne trene med, men du kan jo regne med 2-3 uker med sykling før du prøver deg på noe tyngre. Anbefaler at du snakker med fysio e.l. med tanke på belastning/øvelser etc. Men bare sørg for at du er nøye med opptrening. Kneet mitt er faktisk så bra som det aldri har vært nå, og det tror jeg nok er fordi jeg var nøye og ivrig med opptrening. God bedring!!!

Det viktigste er at du tar tiden til hjelp etter inngrepet. Har selv hatt 8 menisk operasjoner (4 i hver fot). Noen av disse kan nok skyldes at jeg var for ivrig med å komme meg ut på ski igjen. Ta tiden til hjelp, ikke stress, det kan føre til større problemer! Tren deg godt opp igjen før du stikker ut på brett. Lykke til og god bedring

tror bare det er en liten del av min de skal fjerne også, på utsiden av kneet. skal være nøye med opptreningen, håper å være på ski i januar en gang hvis jeg får operert nå.

 
Annonse
Annonse
Annonse