Master i markedsføring + ski i Canada!

Jeg driver og sikler på Canada som utvekslingssted første halvdel av 2 året på master. Går siviløkonom og tenkte å ta major i markedsføring, så må være et universitet som har dette på timeplanen. Jeg har tenkt litt på vancouver, men er kasnkje mer keen på et litt mindre sted enn whistler, og kanksje billigere? Er det noen med erfaring fra studier og som kan anbefale et flott sted i Canada? Drømmen er et litt mindre sted med masse aktiviteter samt gode skimuligheter og god stemning. Det er jo høstsemesteret da så kanskje ikke så mye skiføre, men en stor skog kan jo brukes til så mangt smile Westernridning, fjellturer og klatring liker jeg godt. Har hørt om skoler som har aktivitet som valgfag og, dette høres jo knall ut smile Blir i såfall høsten 2010 jeg skal reise om jeg ikke tar friår.

Tar jeg friår er jeg også keen på å reise til Canada og USA vårsemesteret. Er det noen som har hatt en roadtrip her og har noe å anbefale? kanskje reisebrev? Eller kanskje noen som skal reise selv? har endel venninner som vil til USA neste år, men de setter nok ikke canada og skikjøring øverst på lista..

Takker for alle svar smile
Send meg gjerne e-mail til ingridthj@yahoo.no

Hilsen Ingrid
http://bomsbeanies.no

Jeg kan ikke si så mye, men jeg kjenner en del mennesker som har studert på University of British Columbia i Vancouver. De sier at det er vanvittig bra der med mange kjøremuligheter og SINSYKT mye nedbør. Klimaet er ganske likt det i Bergen, så det regner mye i byen og snør MYE i fjellene rundt. I tillegg er jo skolen veldig god og anerkjent.

Lykke til smile

 
Annonse
Annonse
Annonse