Mammut stæsj, hvem selger?!

Fikk med siste friflyt en mammut brosjyre og ble virkelig frista te å handla powder backpacken på 25L. Ska ha meg ny og syns det virka som et bra valg. Ville uansett ha prøvd den. Men eg finne ingen detaljister som har sekken! egentlig ingen som har noe stort utvalgt av mammut serien..

Noen som kjenner til noen her i Rogaland som fører merket ennå?
=D

Mvh
Joyboy

Har jeg inntrykket av. Sportslageret, G-Sport, XXL, Sportsnett...
Tror det er å få tak i veldig mange steder.

...men er redd det kun er klær.

Etter å ha besøkt både xxl, g-sport og andre lokale butikker har jeg konkludert med at det er ikke mulig å få tak i sekken som er nevnt. Ingen har heller tilbudt seg å bestille en heller så det va litt merkelig me tanke på hvor bredt Mammut har gått ut og markedsført merket i siste utgave av FF.

Har nå sendt en mail til sportsnett om de har den eller kan bestille smile

Håpe og tror på julenissn nå grin

K-K

KJøpte komlett mammutpakke med Bratt.
De har sekken enda tror jeg

K-K

Bratt har sekken til 999

At Mammut kjører massiv markedsføring har ikke nødvendigvis noen sammenheng med hvilke produkter butikkene tar inn for salg.

Jeg har funnet ut at jeg digger Mammut littegranne, så det hadde vært fint om butikkene fyllte opp lager og hyller med produktene deres og startet priskrig for å få solgt dem til sånne som meg.

Jo takk for tipset, nå e siste powder sekken de hadde på lager bestilt grin

Roy Ripe: eg e egentlig litt fan av mammut eg og så eg meine og de burde vært litt mer tilgjengelig for oss smile

Men når det gjelde at de har massiv markedsføring som nødvendgivis ikkje betyr tilgjengelighet for kunde. Dette bler jo som å kaste penger ut av vinduet. Gud vett kor mye de må punge ut for me innstikk i FF og det kan nesten virke som et taps prosjekt når tilgjengeligheten = null (og salget blir deretter)
Snakka forøvrig med ein på Ajungilak, som e Importør av Mammut, han kunne til og med ikkje svare meg på kor eg kunne kjøpa sekken i Rogalands distriktet...

Til nå har jeg bare en søkestang med Mammut-merket på, og det tror jeg har mye med at jeg ikke har fått trykka det godt nok opp i trynet når jeg har shoppa.

Det eneste jeg har sett mye av er klær, og der er jeg litt patriot og satser på Norgelaget. Man kjøper norsk så lenge prisen, kvaliteten og funskjonaliteten er bra.

Vet ikke om Mammut har tapt mye penger, men det virker på meg som de er mer synlige på papiret en i butikkene.
Til nå i alle fall.

 
Annonse
Annonse
Annonse