MP3

Hvro laster dere ned MP3 om dagen? Har ikke vært fast online siden napster-tida på videregående...

...dette er en versjon av kazaa som ikke inneholder reklame. Den må egentlig kjøpes, men hvis du laster ned kazaa først på www.kazaa.com så finner du kazaalite via den. deretter sletter du kazaa og all reklamedriten som følger med. eller skaff deg kazaalite hos en kompis!

Selv om dette har jævlig lite med skikjøring å gjøre!

Litt lite sanger kanskje, men helt "clean". Et minus er at du ikke finner noe programvare her. Limewire har mye av alt (pop blant tyskere), men er like full av dritt som kazaa.

Warez.com fungerer fint!

DC++ funker best anyway! Men du er da avhengig av og ha masse stash på maskina som du må share! Jo mere GB"s jo bedre servere kommer du inn på!! Kazaa er kjent som virusspreder!

dc++ og LimeWare er de beste imo...

funker best, finner mye, helt safe, ingen reklame.

hvor får man tak i dc++ ?

Første link

Heisann!
Dc++ er som nevnt tidligere det aller beste. Hvilke programmer som er best varierer litt fra tid til tid. Dette fordi programmerne bare greier å drive programmene så og så lenge. Det klart beste nå om dagen, av vanlige programmer, er Limewire. Du finner det på www.download.com
Det skal være sikkert, men når man laster ned freeware etc så kjør ALLTID en virus sjekk på programmet. Limewire skal være sikkert. Jeg er veldig fornøyd. Fikk ny maskin og kombinasjonen limewire og bredbånd gjør at jeg har nok stæsj til å bruke dc++

lykke til

 
Annonse
Annonse
Annonse