Look Importør???

Noen som kan fortelle meg hvor jeg skal henvende meg angående klage på binding....Hvem tar Look inn til norge??

Hadde første ski dag etter skade avbrekk i dag og bindingene var nesten ikke brukt,men skjerte seg for stopperne på begge bindingene.....det er vel ikke normalt??

Så er det normalt på lock bindinger, men det er de festeste bindingene så man får leve med det.. i den grunn det er normalt så er det jo klage sak dasmile Lock er den samme som Dynastar og Lange!

Ligger i oslo...

....Prøv i gjen!
Kan jo ikke leve med en sånn ting! Når det er vanlig på de bindingene må jo noen ta tak i det og fikse det! Er jo så mange andre merker som klarer seg uten det tullet! så hvorfor likke look??

Noen som har Mailadresse eller noe til dem?

gå til butikken du kjøpte de i!

Mener absolutt at både Salomon og Marker lager bedre bindinger enn Look. Selvfølgelig er Look bra bindinger, men det er altfor mange problemer med dem. Enig i ovennevnte at man ikke kan leve med et problem.Mulig Look er de feteste bindingene å se på, men kvaliteten og holdbarheten kan diskuteres.
PS. Har selv Look-bindinger.

De holder til bak smart club på alnabru.

Lykke til!

Ingen som har noe adresse eller Tlf nr som man får tak på de folka??
Har søkt nettet rundt uten å finne noe...bare info om at de var på Norspo messa osv...grin
Litt stress å dra til butikken jeg kjøpte de i siden en jeg kjenner jobber der og fikset de og skiene for en god pris til meg og jeg fikk ikke noe kvitering...og han er bortreist...trenger skiene sårt til neste helg,men kjører ikke uten stoppere! Vil ikke skade noen om de løser ut liksom....

2 mail adr.:
eivind@dynastar.no
andre@dynastar.no

men liker ikke å legge dem ut på nettet.

Klippet fra Gule sider
Sport Sensation AS
Smalvollv. 65, 0667 Oslo 22 30 02 26

Har disse merkevarene samme importør (overnevnt)?

Look Bindinger (P12) er en vits!

Takk

Disse merkevarene er samme merke! Look, Lange,Dynastar og Kerma (+O`sin snowboards om de ennå finnes...) er et og samme selskap. Look går for å være noen av de beste bindingene på markedet, særlig toppmodellen(race modeller).

akkurat akkurat.

Fikk kjapt svar på det jeg lurte på. Om jeg ikke visste det før vet jeg det nå. betryggende. Ellers er det ingenting å utsette på egenskapene til look sine bindinger. Men, disse tåler ikke mer en max en sesong (jmfr. diskusjon overfor)

cheers!

må få deg noen Look P18, Zr 18/Z Race el.l. Disse bindingene går ALDRI i stykker og varer tilnærmet evig. Om du greier å få tak i dem er de vel verdt strevet, pengene og den ekstra vekten....

 
Annonse
Annonse
Annonse