Linken vs Bomber.

Begge bindingene er i toppskiktet av hva man kan få til skikjøring med løs hæl.
Registrerer att brukere av bomber er flinke til å disse linken, på grunnlag av endel myter.

Klart at noen av dere har kjørt med begge, kan dere være så grei å rekke opp handa og si hva dere synst, hva som er den markante forskjellen under kjøring?

vi er flere som venter på svar på dette spørsmålet!!

Drit i begge og gå for det beste! Cobra R8.

Se de andre trådene her angående Bomber vs. Linken. Virker som begge bindingene er i toppskiktet, og at Linken har ordnet kvalitetsproblemene. Etter min mening er dog Bomber råere på stivhet og kontroll, men den stikker litt langt ut på sidene (men ikke noe særlig mer enn linken).

Kjøpt og betalt!!!! Vet ikke helt hvorfor Torky og co er så utrolig glad i R8, og så opptatt av hvor dårlig Linken er, men det har sikkert med en sånn gammel bygdekrangel å gjøre. Tippoldemora til gammeltanta til unge Karolinussen ble vistnok kalt for nausthore av en Narviking som skal være i slekt med onkeln til naboen til Ronny.

For min del har jeg ikke så mye imot Cobra, har prøvd de litt og det går da greit - Det som er litt betimelig er jo at Cobra er og blir en kjedelig etterligning av G3`s Targa. Og det er jo trist, at Rottfella ikke greier mer enn det. Linken har nå ivertfall greid å skapt noe eget. For detaljer og argumenter for og imot se gamle diskusjoner som feks:

http://www.friflyt.no/default.asp?id=5,0,,NO&idm=0,40041,

http://www.friflyt.no/default.asp?id=5,0,,NO&idm=0,55083,

 
Annonse
Annonse
Annonse