Linken combinasjon Crispi

lurer på om jeg skal kjøpe meg linken bindinger, rottefella synes ikke jeg er stivt nok. problemet er at jeg har Crispi støvler og jeg har hørt at de ikke passer til Linken bindinger, da må man isåfall stramme litt her og kutte litt der. er det noe i det jeg har hørt?

Ring og snakk litt med Børge Soleng på Linken. www.linken.com - der finner du telefonnr. Han kan sikkert hjelpe deg med en del spm. selv om han ikke er helt nøytral. Har selv ringt når jeg har lurt på ting ogn tang, man blir bestandig mottatt med en god tone.

Jeg kjører Linken og CXP og det funker fint. Jeg hadde også hørt de samme ryktene, men etter litt diskusjon på dette forumet gikk jeg for crispi på linken og det har funket fint for meg.

Men jeg er ingen hardcore kjører med 70 skidager i året, men går på ett par fjell i påsken + trekk i helgene. så kansje andre som kjører mer har merket noe.

Har også bare gode ord om gutta i Linken. God service og svarer på spørsmål.

mr. Tveito frå Ål bruker den kombinasjonen, og det funke jo for han, eller...?

Kjører selv med linken og crispi. Det funker. Men har pratet med folk som har slit med denne kombinasjonen. Problemet oppstår på størrelser 26.5 cm og oppover. Sålen blir for stor til å passe inne i linkenbindingen. Ellers er crispi dritt bra sko

Har du pussepapir så er det vel bare å forme skoa litt

Har kjøyrt med crispi/linken i eit år og det funker for meg dårli. Så lenge du skrir i løypene og ikkje hopper stort går ting stort sett bra... men når du flytter deg ut i laussnøen eller dropper og hopper på bigjumpen MÅ duck tapen ligge i sekken, Sorry men sånn e da berre!! Blir T1 i vinterwink

Kjøp nå Bomber Bishop, bedre biskop finner du ikke! Men det blir kanskje for dyrt for deg, din fattiglus?

 
Annonse
Annonse
Annonse