Linken VS Rottefella Chili

Tenkte nå bare på Håland, Grønvold, Næss osv jeg..

Tenkte nå litt på Ronny Dahl, Nordgård Larsen, meg, Robin Fagerli, Miller, og Stian Hagen jeg da...

Og hvem av disse står telemark i løpet av en sesong?
Samme som å sende en Volvo 240 til Solberg, Burns og andre gode rally- førere det. Bruker det jo aldri uansett..
For når sist så du feks Terje n Larsen eller Stian Hagen på telemark?

De gutta har nok flere skidager enn deg og meg i året på telis. Selv om de kjører profesjonelt med reparert hæl holder de seg til linken de dagene da telemark er tingen. Sånn som det er med mange av oss. Poenget er at de står for dette produktet sammen med mange andre dyktige frikjørere, generelt sett folk som kjører mer og hardere enn folk flest.

Eirik; Jeg er klar over at det er mulig å snekre sammen en overgang mellom utløserplate og Linken, men en slik løsning er såvidt jeg vet ikke tilgjengelig på markedet.
Kris; Jeg har aldri benektet at det er noen gode telemarkkjørere som bruker Cobra, men du skrev at ALLE de beste og råeste bruker den. I fjor var det i alle fall mange gode løpere som ikke brukte Cobra. F.eks. vinneren av FriFlyt Awards i telemarkklassen.

Se på de nominerte i telemark- klassen på friflyt awards i fjord da! Alle bortsett fra Gjengedal (som kjører på superloop om jeg ikke tar feil) kjører på Cobra!

Når det snakkes om landets beste frikjørere er nok de fleste av disse sponsa, og hvem som er sponsa av hvem sier vel egentlig lite om hva som er den beste bindingen.

dette blir for dumt. Men vi kan vel trekke denne totalt uinteresante diskusjonen et hakk lenger. Om ikke bare for å irritere enkelte enkle sjeler med store fritidsproblem: Kris eller hva du nå er, jeg må bare arrrrrestere deg på etpar punkter: Fri Flyt awards, Hva med Robin Fagerli i klassen ski herrer? Eller Marte Lise Karlsen ski damer? (Eller for den saks skyld Stian Hagen.) De eneste telisene som ble nominert i skiklassen. De andre som ble nominert i telemarkklassen ble vel det fordi de ramler rundt med en sånn søt liten vaierbinding, og av den grunn passer bedre inn i den klassiske oppfattelsen av Telemark. Sånn vadmel og staur opplegg liksom. Nå ble du vel litt irritert eller?

Nei, ble ikke sur for skjønner jo ganske fort at du
1. er en fjortiss som ikke engang vet at robin, stian og marte l karsen er alpinkjørere.
2. at du er nordlending, same (uskrømt har mange navn) som prøver å spre reklame for et lokalt (og ubrukelig) produkt.

du driter deg fullstendig ut..
synes du burde legge bort tastaturet og komme deg ut i bakken i steden,makan til synsing..

der tok du meg gitt. Rett på alle punkter. Som fjortis burde jeg ha skikkelig kontroll på alle de som jeg er wannabe til, alle de som jeg burde se opp til å ønske å bli som når jeg ble stor. Åh, skulle ønske jeg var en like stor fan som deg...

Også har jeg heller ikke skjønt mere enn at jeg trodde det var samesame hvor du kom fra når man først bor i en liten avkrok av verden, men nå vet jo ikke jeg hvilken verdensmetropol du kommer fra og med den altomfattende objektive kunnskapen du besitter kan man jo lure.

Chili-vajerene har en lei tendens til å ryke der de møter tåbindingen. Det blir stor belastning akkurat der plaststrømpen slutter. Jeg røyk en vajer etter 5 timers gåing, før en eneste sving. Da jeg sjekket, var de andre 3 vajerene (ok 1,5) også frynsete og slitt. Rottefella sendte meg gratis fire Cobra metallstag som erstatter "frontdelene" av Chili-vajerene. Etter det har de holdt bra, og de gjør bindingene litt stivere sideveis også.

Enig med deg over. Har selv hatt chilli, de er for dårlig da wire ryker ofte. Har skiftet wire mange ganger. Har nå cobra, som er veldig gode å stå med, men jeg er også litt skuffet. Røk binding for andre gang i helgen. Første gang røk hylsen (se tidl. innlegg over). I helgen knakk stag som bindingen/stag roterer rundt på tåfeste. Lite kjekt når dette skjer midt i beste pudderkjøring på skarsnut-fjellet.

 
Annonse
Annonse
Annonse