"Leke" ski som fungerer i og utenfor bakken

Vurerer og kjøpe meg twintip ski men ønsker meg en ski som også fungerer i løssnø utenfor bakken . Nivået mitt er ikke all verden med kommer meg greit ned.

fet ski, bred nok, lettkjørt og relativt stabil. pluss for naken dame i grafikken, gjør heisturen litt kortere...

Egentlig kanske like BC bare uten dama, og har ikke tre kjerne. Og den er hakke mykere. Begge er gode ski. PR fungerer kanskje litt bedre i parken ( syns jeg ) Men det er også mange andre ski som er bra. Head Mojo, Seth pistols osv.... Ta de du får best deal å service på. Da regner jeg mede et den er grei. Lykke til med valget!

Takker for innspillene!! Har noen av Dere handlet ski fra utlandet? Eller fra:
http://www.cham3s.com/defaultGB.htm
Er det noen som har erfaringer fra dette? Nå er det vel mva og muligens noe skatt som må regnes inn men utgangsprisen er vel grei...?

Unngå for all del pocket rocket-de er fete dagen det sner, men etter det er de skikkelige spagettilefser! Skal du ha Salomon er Crossmaxene et bedre alternativ synes jeg. Rossignol bandit er også glimrende. De er mer bakkeorientert, men funker i løssne også.

Hvis du ikke er en flodhest (altså ikke veier stort mer enn en ca 70 kg) fungerer PR helt fint til det de er lagd for: pudder og hopping, ikke så helt duste i bakke heller, så lenge det ikke er for hardt. Jeg er grisefornøyd med PR, men dette er en ski du elsker eller hater, prøv skia først er det beste

Om du ikke er pingle (veier under 70kg) så går du for Scratch BC. Nydelig ski til alle forhold. Pocket Rocketen blir for komers, selv om det er en god ski. Sjekk også ut Head Monster som overrasket meg ifjor. Samme med K2 Seth Pistol og Enemy serien deres

Nå har jeg hørt det også... "Ikke kjøp de brae skia, for de er for komerse!" .....IDIOT!!!!!

Kunne også tenkt meg et par lekeski, men hva med meg som veier 100kg da? Det ække my for oss nei!

Og jeg er ikke feit, det er bare at jeg er så jævlig høy!

er en knallbra allround twintip-ski. fungerer bra i pudder, park og er en alright bakkeski med mindre du skal kjøre porter på skareføre. kjøp siste fri flyt, der er det en omfattende skitest.

 
Annonse
Annonse
Annonse