LOFOTelemark med ny server!

LOFOTelemark er nå oppe med ny og mer stabil server! Ta en titt da! Hva syns dere? Sorry at vi skryter litt.

for en dritt side og drittkjøring. lær dere å kjøre før dere legger ut bilder av dere a jurks

kjæftenpårei freeheelmongo! Sida er kjempemessig. Godt stoff om et av landets flotteste fjellområder. stå på gutter

..du trenger ikke være sarkastisk selv om du ikke har opplevd skikjøring i Lofoten en flott vinterdag. Sånne innlegg burde du faen meg holde deg for god for, uansett hva du mener.At det går an.

Og til dere heldige som er født og oppvokst i Lofoten;Flott side!

syns det er bra at ungdommen nå til dags har noe mer fornuftig å jøre enn å se på tv osv. bra at noen lager sider som detta. selv om kjøringa ikke er den beste så er det flott å se på fjellene i lofoten. stå på gutter!!

Takk for responsen. Lider av mangel på kjørebilder, skal skjerpe oss til vinteren. Alle vet vel for et tiltak det er å drasse opp kameraet på tur ned!

www.lofotelemark.tk

Heldig og heldig ?? jo når det er snø !! =\

Telemark er ut! Det hører hjemme på 80-tallet. Skaff dere snowboard, og bli med i gjengen...... Den eneste grunnen til å være i bakken på vinteren er jo å få briefet med utstyret! Siden deres var ikke nå særlig, likte ikke at dere prøver å være så seriøse! En annen ting hvem gidder egentlig å gå på de turene dere har beskrevet?

MAnge snowboardere jeg vet om er skikkelig 70-talls preget.... Sex, drugs osv.... Så hva er problemet med at telemarkere er 80-tallspreget, lytter til Straits, Europe, Stage dolls, osv... 80-tallet var en fin tid, kjørte selv rundt med lærstøvler på rottefella super telemark og Åsnes Sondre skia. Har nå fulgt utviklingen og synes telemarken har blitt bare bedre og bedre! Så ta med deg snowboard venna dine å slutt og sitt i veien i bakken! LOFOTelemark, stå PÅ!!!

Synes ikke man skal kritisere ungdommer som har gjort et så skikkelig arbeid med en skikkelig hjemmeside! Innholdet er 200% interesant lesning for alle topptur entusiaster.... Også er det jo fra selveste lofoten! Nei gutter stå på, dere har gjort mye bra og det blir vell mer!!? Forresten, er egentlig Småtindan (varden) en topptur? jaja gleder meg til å få sett kjøre bilder til vinteren! Har dere snå nok nå?

!!!!!

E tørr ikkje å sei d høgt, mæn eg trur vintern e kommet nu, ett så jævli vær som d har vært i d siste har eg ikkje opplevd på mange år. Og d e jo sånn en "go" nordnorsk vinter ska bynn. smile og storman ser ut t å fortsætt iflg TV2... Men d er vell fortsatt litt lite snø ennå !! :/

...ser bra ut. Mye urolig vær i sikte. I dag kjørte vi sesongens første svinger i en grusbakke. 3 siste åra har d faktisk vært skiføre før julaften, vi ser ikke mørkt på det. I år blir snøen liggende til sankthans!!!

 
Annonse
Annonse
Annonse