Konge-retro-dødsmaskin

Vi har restaurert rattkjelken min. Den er fra 60-tallet og har meier og rattstyring. Rødt ratt og skarpe meier. Vinterveier med hard snø og is gjør den til en imaginær atomrakett, og fotgjengerne ser kun gnistene fra meier mot strøsand når vi kommer susende. Har du skinnleggene dine kjær kaster du deg i grøfta mens det ennå er tid. For vi, jeg på 85 kg og jentungen min på 10, bremser ikke. Jeg hadde glemt hvor kult dette var. Å sitte i 40 cm høyde og fortvilt forsøke å holde seg på veien. Sladd betyr tapt fart, og utforkjøring = smerte. Fant dem til salgs på nettet. http://voyager.digitroll.com/espegard/comweb.asp?segment=2&ID=51. Suveren investment (1750,-) mtp at alt er håndlagd! Anbefales!

Rattkjelke er vanvittig bra saker! Har noen fra Tiger eller noe i den dur, sikkert ikke samme greien som din, men funker ned fløyen cool Hvis du har noen bilder av vidunderet (gjerne i fartgrin)hadde det vært kjekt å se!!

minneene strømmer på da vi var 10 år og hele bygda samla seg for å dytte hverandre ut i grøfta med akebrett...grin

dette er den beste snikreklamen jeg har vært borti...hehe, neidawink
høres ut som et bra kjøp, skal anbefale om anledningen byr seg!

Snikreklame... Jaja. smile Kanskje jeg burde kontakte leverandøren og forlange prosenter?

Fikk i allefall tilbakemelding fra en kompis som også har arva en. Vi kanskje drar ut på Kattfjordeidet til helga (Kvaløya/Tromsø). Uten barn og vitner. Vet ikke om jeg gleder meg. Har vært borti autovernet der før med motorisert kjøretøy, men alternativet er jo fjæra... Mulig kjelken ligger ute på bruktmarkedet mandag. Sammen med mye annet flott vinterutstyr som krever to armer og to bein.

Dette minner meg om at jeg i går kveld bestemte meg for å ta med rattkjelka til fjells. Og glemte det da jeg reiste i morges. Grrrrr.

Rattkjelke er det kuleste som fins. På barneskolen var vi fem-seks kjelker som racet hver dag det var snø. Mange skitne triks ute og gikk der, gitt. Et under at ingen ble alvorlig skada.

LETT om den skal på ønskelista!!!

 
Annonse
Annonse
Annonse