Klubbnavn!

Trenger hjelp fra folket... Vi er noen kompiser som skal samles i en forening. Aktiviteter vil være: ski, brett, sykkel -på snø, vann og asfalt, klatring, lek, mat, øl, rock. Stor vekt på sosiale ting. En uhøytidelig guttelekeforening m.a.o.
Vi sliter med dårlig fantasi... Er det noen som har et godt forslag til navn på foreningen vår? Språket er det samme, så lenge det klinger godt. Æresmedlemskap og klubbtrøye til oppfinner av navn som brukes!
På forhånd takk!

Jeg vet ikke legningen deres. Du glemte å si noe om det. Uannsett jeg går ut fra at dere er homser, hva med å kalle dere selv - Homsepatruljen - Du får unnskylde meg hvis jeg tar feil. Da trekker jeg tilbake alt jeg har skrevet her, og skal selvsagt komme på et nytt navn.

Gayplay

Hva med "Gay is Fun"

Hva skal man med ett navn på gjengen sin? Det er bare 45 år gamle gubber som lager sånne ting. Bruk uansett ikke 100 år gammel norsk, det blir bare mongo når man kaller seg "Groruddalens gruppe for den fysisk fostring og gode mad". Eller Alpinlauget, som var i Trysil i påsken med "morsomme luer" og like jakker.

Jeg reiser på tur med gutta, og inniblandt ei vennine eller to som gidder. Case closed.

Begynn å gå på rødt lys eller kjøp dere en tøff scooter, så går det nok over skal dere se..

At dere gidder å bruke energi på å disse opplegget vårt! Om folk synes det er jalla med klubb, så drit i hele saken! Folk som ikke ser alle fordelene med en klubb, har antageligvis ikke så mye å tilføye denne saken heller.

at vi stort sett er hetrofile menn, og noen jenter, i 20 åra. Vi går ofte på rødt lys, og vi har ikke tenkt kjøre rundt i teite uniformer som en stor gruppe.
Fortsatt kult om noen har noe positivt å tilføre denne tråden!

Ekstremsosialistene

Dårlig fantasi sorry. Artig med klubber. Lykke til.

det kuleste for dokke e vel om dokke klare å finna på noge sjøl....så eg kommer derfor med dette forslaget om å bedre fantasien deres....samla dokke en kveld å drikk masse alkohol og noter ner alle forslag å se om dokke kom me noe tøft dagen itte på!!

Vi jobber så det knaker med saken, hadde bare vært kult med noen inputs. Vil jo helst ta "æren" for eget navn, men det hadde vært stas om det dukka opp no. Om ikke ett eller anna som ga inspirasjon videre. Takk uansett!

Var ikke meningen å trø noen på tærne, blir sikkert en festlig forening. Synd dere er hetro etersom mitt konstruktive navneforslag "skeivt og bratt" da faller bort..

Ellers bare en ting; sykling på snø og asfalt kan jeg være med på, men vann!? vannsykling? er det noe man gjør etter å ha promilleskyklet på en ferjekai?

Club 4,5 etter den berømte klubben i Trondheim? For dere er vel ute etter porno skikjøring osv....?

slagord bør være "RAPE, KILL, PILLAGE & BURN"

Når det gjelder dette med vannsykling, så har vel det mest å gjøre med slaskete formulering... Men det finnes planer for bryggehopp på sykkel, mer klippedroppversjonen av Ta Sjangsen... Hehe

 
Annonse
Annonse
Annonse