Kjøpe noen ski

Hallo. Jeg var en snowblader, men nå har jeg bestemt meg for å begynne på ski. Jeg må naturligvis kjøpe ski, men jeg er usikker på hvordan jeg skal gå frem. Hvor finner jeg skiene billigst? Er det lurt å kjøpe før sessongen begynner? Og ikke minst - Hvilke ski bør jeg kjøpe?
Jeg kan vel kalle meg relativt erfaren. Har stått et par-tre-fire sesonger fra før, så jeg har nok av kontroll til å komme meg ned bakken uten problemer. (Jeg tar noen triks, 900, Rodeo, Front flip, samt andre) Jeg er ikke så veldig erfaren på rails ennå, men det begynner å komme seg. Jeg er på jakt etter noen park-ski som ikke er alt for tunge og som tåler litt bank.

Er det noen som har noen veiledene innspill?

Kjøp K2 Fujative eller Dynastar Troublemaker du.. Rimelige og gode ski.. 4000-5000 kr må du ut med, og disse koster vel det samma hele året tror jeg..

Av de er jeg mest fristet av Trouble Maker. Jeg har fått et positivt intrykk av dem. Vet du noe om jeg bør kjøpe den nyeste modellen, eller kan jeg like så godt ta den fra den forrige sesongen?

Jeg har lyst til å bruke minst mulig penger samtidig som jeg ønsker meg en best mulig ski.

Hva med Scratch skiene? De har jeg hørt mye fint om.

Noen som kan fortelle meg hvorfor/hvorfor ikke jeg bør kjøpe dem?

Ingen grunn til ikke å kjøpe Scratch. Kjøp de skiene du får billigst. Både Scratch og TM er brukt av løpere som har vunnet Norges cup renn så de har høy cred.

Jeg ville godt for disse skiene, de e ikke så veldig dyre..samt de er VELDIG gode...!
Jeg har dem selv, og er veldig fornøyd..Lykke til med kjøpet grin

scratch scratch scratch

Vurder å kjøpe Salomon 1080 skiene.

Dropp 1080-skiene.
De er helt i himmelen skamdigge, men prisen er stort minus, de koster nemlig 5000 UTEN bindinger, og er ikke bedre en andre ski på markedet.

Skal selv ha nye ski, og tenker selv på scratch, fujative og TM...

kjøp deg troubel macker du....god å rimelig ski...her får du mye for pengene...
Og velkommen itte på ski!!!

Takk for mange gode svar. Det virker som det finnes mange gode kjøp.

Hvor kan man få tak i ski på denne tiden av året?

er du helt tapt bak både en stol og en busk? Hvor kan man få kjøpt ski i dag? Tenker du i de baner at mange sportsbutikker gjerne pakker bort sine vinterbestselgere, eller er det mer hvilke butikker som er flinke på ski, også nå mot juni måned? Det virker som om du er en av de som må ha hjelp av mor eller far etter endt dobesøk

Tenk også på Vølkl V-ekspression series skia. De kostet
3200 i år, og er nok de rimeligste skiene på markedet
som alikevel er super smoothe! brukt av bla Lars Veen
og meg.. smile

på Oslo Sportslager, Skandinavisk høyfjellsutstyr, Anton Sykkeldelisk, XXL og sikkert mange andre steder. Anbefaler Oslo Sportslager, de er superflinke. Lykke til!

Kjøp nye eller helst brukte ski nå de er billigst. Om det er bindinger på brukte ski, "følger de nesten med" på bruktkjøp.
Anbefalingen grunnes på det at du etter en tids kjøring "nesten" uansett vil oppdage at du gjerne skulle ønsket andre ski med andre egenskaper.

 
Annonse
Annonse
Annonse