Jibbe\freeride støvel !!??? Hjelp !

Det er jo ikke alle betalte og sponsa skikjørere her i verden som kjører på Salomon. Jeg har av en eller merkelig grunn hengt meg opp i å kjøpe salomon støvler. Men Jon Olson f.eks. Er det noen som veit hvordan støvler han kjører på?Eller er det noen som veit om noen Dalbello støvler som funker bra til Jibb+freeride, mest jibb da...Takk for alt av svar!

Velg en støvel med myk flex og som passer foten din. Velg passform før merke. Fargen burde gi blaffen i..

rossignol soft1
nordica beast
lange 70 concept
head freeride (jon olsson bruker disse)
salomon 1080

ikke velg for myk støvel, det går aldri bra. velg den du syns passer til foten din. + litt demping i sålen..

smak å behag.. du bør som sagt prøve dem på foten, det er det viktigste!!
Jeg valgte selv Salomon Pro Model.

rossignol soft1 er klart beste jibbe skoen.

noen som vet noe om Bandit 2 støvlene fra rossignol?

Anbefaler Lange Banshee, den har demping i helene. Du kan bestemme selv hvor stiv skoen din skal vere. Jeg kjører på stivelse 80. Mange sier at det er litt for stivt til jibbing, men jeg syns de passer veldi bra til jibbing. Jeg driver både med jibbing og freekjøring, så da tok jeg skoen såm var litt stiv. Du skulle ha til jibbing så da tror jeg stivelse 60 passer veldi bra til deg.. Anbefales på det sterkeste!

skjønner ikke hvorfor alle henger seg sånn opp i støvler.
Selv kjørte jeg noen nordica støvler fra 80-tallet til i fjord, da var de for små, så nå har jeg kjøpt noen salomonstøvler til en tusenlapp. Funker helt fint, jeg tar både backflip og 360, og hopper mye på bigjump, får aldri vondt i føttene pga støvlene..

 
Annonse
Annonse
Annonse