Jeg har gjort noe utrolig dumt!

Nemlig å stikke på Hanken her i Trondheim for å se på nye ski. En flink og hjelpsom fyr viste meg Völkl 7 24 Pro. Snakk om at jeg må ha! Men har noen prøvd dem? Jeg liker meg best utenfor løypa, men de må sitte som støpt i bakken også - tross alt ikke mange pudderdager her i landsdelen! Vet noen hvordan de er i forhold til AX4, eller Rossi Bandit B2, for den saks skyld? Enlighten me!

Skal du ha noe som sitter støpt i bakken, kan du trygt glemme B2 i hvert fall. Håpløs ski, passe dårlig til alt.

Skien er ikke en racing ski i bakken men den har bra egenskaper i bakken til å være en så digg pudder ski.

Er ikke dette G4"en i nytt design?

Beste allroundskien jeg har kjørt er K2 Seth Pistol.
Sitter som limt i bakken, samtidig som den er en
drøm utenfor løypene. SportX har dem.

AX4 er G4 i nytt design. 7 24 er smalare. Har sjoelv G4, den er konge paa vaatt gjennomslagsfoere i Vassfjellet. Stiv nok til aa sitte i bakken, men har ingen carvingegenskapar...

I følge selgeren flyter 7 24 Pro veldig bra utenfor bakken. Med 19-radius skulle den vel ha bra carvingegenskaper også? Glær mæ!

Må ikke høre for mye på selgeren. Er sikker på at 7*24 pro er en veldig bra ski. Men med 77 mm på midten kan den jo ikke være blant de som flyter best. For å få en som flyter godt i løssnø må du nok opp i 85 mm +. Hvis du skal ha en som er virkelig utmerket i pudder (men med mindre egenskaper i bakke) er det kanskje en ide på ski på over 95 mm på midten. Hvis du er ute etter en allround ski ville jeg nok heller sett på A*4 (83 mm på midten) enn 7*24 pro. Hvis du i praksis er i bakken 80% av tiden ville jeg kanskje tenkt på pro skien.

og kjop flere par ski. Min erfaring er at det blir aldri bra med allround "funker overalt"-ski.

men det beste forslaget er nok k2 seth pistol.

Kjøp deg Kneissl T@nker, kjørt inBig før og var veldig fornøyd med de, men fikk en enda bedre opplevelse med t@nkern, stabil som f og funker til det meste...
PS: du må ha litt tyngde og kraft i beina for å få den gode følelsen med de...

 
Annonse
Annonse
Annonse