Jackson Hole

Hei, er det noen som har vært i Jackson Hole, Wy.? Er plassen like bra som det virker på nettsiden, eller er det oppskrytt. Hvilken tid på året er det best med tanke på pudder og minst med folk? Tenkte å ta en førjulstur i desember - anyone?

det er nok sinnsvakt bra! såvidt jeg vet at det ganske utrolig kjøring, kanksje spesielt for virkelig dyktige kjørere.. men, et lite problem er nok prisene.. for såvidt jeg vet er det utrolig dyrt der!
- kjenner noen som skulle være der en mnd og kom litt sånn deppa tilbake etter en uke.. så sjekk det litt grundig.. hvis jeg bare har missforstått det hele: Gå å ha det grisebra i Jackson Hole!

Det var en stor kåring av beste skisted i usa og Canada nå i vinter, jeg synes å huske at det var i Powder Mag. Der vant Jackson Hole kåringen for beste frikjøring. Jeg har heller ikke vært der, men har blitt fortalt at det er veldig bra der, spesielt om du er dyktig på ski, akkurat som han over meg nevnte.

Prismessig vet jeg ikke, men jeg vet det finnes et hostell der, så tar du med sovepose og tar til takke med å sove i kjelleren bak fryseren så greier du nok å få presset prisene akkurat som alle andre steder, men Usa er et så vidt jeg vet det dyrtste landet i verden for skibomsing.

waevva kom til narvik, der snør det allerede...............

Jeg var der rett før jul for snart 2 år siden. Stedet er utvilsomt veldig bra. Men å dra før jul er litt risikabelt pga muligens lite snø. Det kan også godt være at øverste del av fjellet ikke er åpnet så tidlig på året (avhengig av forhold). The hobacks er den mest klassiske frikjøringen i JH, men var stengt under vårt opphold.

Vi dro to dager til et sted på vest-siden av rockies; Grand Targhee som er et mindre sted men med bedre snøforhold tidlig på sesongen. Der var det også en "cat-ski operation"; beltebil som kjører deg opp. Dette var veldig bra; kan sammenliknes med heliskiing.

Ellers er det meget bra off-piste ved Teton Pass, hvor det er mulig å haike med bil til og kjøre ned. Fordel å gå litt i tillegg. Meget bra skogskjøring.

Alt i alt er JH meget bra, men som sagt litt risikabelt på den tiden av året. Februar betraktes som sikreste tiden. De store snefallene skjer gjerne sent i Desember og i Januar. Det skal sies at både i år og i forfjor var det veldig gode forhold der i juletiden. Noe dyrt, ja.

 
Annonse
Annonse
Annonse