Irritert på snowboardere!?!

Var en tur i varinskollen i går,og nok en gang inponerer snowboard "homsene" med og sette seg foran hoppkanten!!!Bruk hode litt a?`?

Ja nå erdet på tide å hevne oss for de siste 5 år. Fra nå av er det vi snowboarderene som skal sitte på hoppet, ikke dere på ski.

Jepp, få god sving på twintippa å del ut banehogg smile

som sitter i veien for hopping er teite uansett hva de har på beina. Å attriburer det til egenskapen snowboardere er en sluttningsfeil som sier mye om dine kognitive fredigheter. Ikke særlig imponerende!

spar meg for fremmedordene og moralpreken. Herregud. alle vet at snowboardere er kjent være i veien

syte gutter..

er du så cp?? slalom o.l ødelegger alt av parker, piper og bigjumps, så er d "ille" om en person sitter på et hopp? og, homsenen på brett? omg.. vi blir ihvertfall ikke bladtet med teite dansker... med SKI!! lol

Det er vel egentlig en kjent sak at snowboardere trives på ræva. Ikke så vanlig å se 20 skikjørere som sitter i bakken å ser på hverandres drit hopp, og røyker gress, hasj, ol.
Jeg kommer tilbake til dette i et eget innlegg!!!

hadde du spurt de pent om de kunne flytte seg, er jeg sikker paa at de hadde gjort det. Verden er full av venner: du har bare ikke blitt kjent med alle ennaa. Jeg mener det er du som er stakkarslig. Snowboard er sikkert kult, men ikke saa kult som ski.

Prøv å unngå en snowboard vs. ski konflikt, vær så snill! Det fins bare usaklig å teite argumenter for hva som er best og hvem som er kulest osv. uansett. Løp ut å kjør på ski og stå på brett sammen. Snøen er for alle!

(Er forsåvidt enig i at folk som setter seg ned rett under et hopp ikke er særlig smarte.)

har kjørt snowboard i mange mange år.. det er jo rett å slett kjipt... samme triksa om å om igjen.. alle har sett de nye skifilma.. drar jo på MYE mer!! at vide klær er stykt er vel vær sin smak kansje.. jeg selv syns det er litt kult med avslappa stil å litt store bukser.. men det må jo ikke ta helt av da.. stå på skifolk.. snowboardere er jo som sakt bare i veien.. sitter i bakken å tror de er så hjævla kule.. ingen som drar på alike vel.. skifolk drar på..!!

denne tråden har på en måte blitt en det_jeg_har_er_best tråd. Men enig at noen på snowboard kan være ganske teite

men er også kjempemange teite telis kjørere her i landet. spesielt på geilo. smile

Moren din er teit skal jeg si deg..

Twintip er jo blitt en freestyle sport som også utøves i pipe, pipen er der for alle!!!!
Snowboarderene eig ikkje pipen!!!
Men det er sikkert irriterende når menn i overgangs alderen med kone å barn skal ned i pipen fo å munge seg...Dette er jo skikkeli kult tenker dei, og er derfor nødt til å ploge ned gjennom hele pipen kvar gong dei er i nerheiten...

har ikke noe imot snowboardere, men de fleste av de setter seg foran hoppet og hopper aldri, det verste så jeg for noen dager siden, det var 4 stk som var oppi vassfjellet, enten så lå de midt i bakken å røyka, eller så satt de akkurat på et hopp der noen mini putt alpinister trena på "hopping"
faen blir irritert, men snowbladere er mange hakk verre

De har kanskje lagt merke til at dei som ligger og røyker i bakken/sitter på hopp ikkje er av dei mest aktive brettfolka? Dette er som oftest folk som er oppe to ganger i året.

Det er masse som er irriterande i bakken, men de er vel der for å ha det moro? Be dei flytte seg, vent i ti sekund og ikkje stå der med hode oppi rompa.

Det er nok av sinte og gretne folk her i verden.
smil og vær glad.

enig. gjør som meg jeg kjører på dem
hihihihihi

Jeg står ikke på snowblades men hva er gale med dem. Har ikke lagt merke til noe spesilt med dem

ozzey osbourne suger max. hva er galt med blades??

 
Annonse
Annonse
Annonse