Intuitiv 74

Har tenkt å kjøpe nye telemarkski over jul.
Har lurt veldig på intuitiv 74, ser bra ut og alle forhandlere skryter veldi, noen som kører intuitiv eller har prøvd ...Åssen funker den???

Dette er en kjempeski dersom du er ute etter en ski som takler de fleset forhold. Har selv kjørt på et par i 2 år, og dette er trolig den beste freeride-skien. Sikkert kjøp!

Meget bra ski som du kan få til en bra pris på Oslo Sportslager.

Ser du UTSTYRSFORUM nede til venstre? Eller er inuitiv et spørsmål om Inuiter, eskimoer og slikt?

Er dette et sutreforum? Siden du statig sutrer over at folk bruker feil forum? Uansett bedre med vettuge spørsmål, enn tråder alla "Jibbing for jesus" og "Gutta fra Bærum er best fordi vi har så mye penger"

Jeg har kjørt med dem i over 1 1/2 år på alpint, har ikke prøvd dem på telemark. Men de er en knallbra ski, kanskje litt for myk bakski, men hvis du ligger bra trøkk på dem legger du ikke merke til det.
Og de funker bra i løssnø.
Anbefales på det beste.

den er knall til det meste. Har kjørt den i to år på telemark. Sitter som f... i bakke og funker i pudder. Kjøp de gamle (de som ikke er hvite), de har stivere bakski. Har prøvd årets og fjorårets (de som er hvite) men de er ikke på nivå. Du får dem for 2500 på sportslageret (de gamle som ikke er hvite).

Har prøvd Intuitiv en dag på alpin, hovedsaklig offpiste. Fikk ingen woow! opplevelse, de var greie å kjøre med men ikke helt det store. Har hørt flere som sier det, "det er en helt grei ski men..." jeg vil påstå den er "grå og kjedlig" uten helt å kunne sette fingeren på hva. Selv kjører jeg på den gamle Intuitiv Big både på telemark og alpint, denne er jeg veldig fornøyd med, stabil fartsglad og funker overalt. Det burde gå ann å få prøvd skien først. F.eks. både Kvitfjell og Hemsedal har skiutleier med Dynastar hi-end.

Grei ski, men litt lite leken! har hatt linken på den i 1 år og det var ikke det store. Satt på look p12 nå og det er fetere, selv om jeg ikke er helt fornøyd.
Morotto Excess var kongeski-Max respons!

inuitiv????lille blærumsgutt, trudde du kunne skrive riktig eg,siden pappen din e stinn i gryn!!Skal du bare sutre kan du heller gå å legge deg!!Virka ikke som du har helt peiling!!

 
Annonse
Annonse
Annonse