Hvorfor så mange negative vibber?

Har etterhvert lest endel tråder her på siden, og det er en tendens til at dersom noen uttrykker noe som med godt utviklet motvilje kan kritiseres, ja så blir de kritisert. Og kanskje med litt ekstra eder og galle for å krydre. Det kan virke som om anonymiteten gjør at alle/mange føler det er fritt frem for å slenge drit. Det som kanskje er mer urovekkende her er at mange synes å ha så mye dritt i seg at de føler behov for å lette på trykket, når de har muligheten til det uten å se folk i øynene.

Jaja - en liten filosofisk tankesnutt her på morgenkvisten.

Jeg er enig i at det til tider er vel mye negativisme og drittslenging i dette forumet. Men, jeg tror det er kombinasjonen av denne henslengte uformelle tonen og et sted for diskusjon av felles interesser som gjør det interessant å besøke forumet! Jeg tror ikke jeg hadde giddet å stikke innom her hver dag hvis det kun hadde vært dønn seriøse innlegg om teknikaliteter hele veien... Jeg setter stor pris på at enkelte kaster inn en og annen brannfakkel som får opp temperaturen litt.
Det er moro med useriøs småkrangling av typen: "hva som er teitest - løs eller fast hel"....

det er alt for mye eder og galle. problemet er ikke at det slenges dritt i seg selv, men heller at seriøse tråder blir ødelagt av tull.

å slenge med leppa hører hjemme i dikusjoner som "hvem er teitest" eller "hvilke ski suger", og kanskje "bør alle brettkjørere kneppe igjen?". da er det fritt fram....

men når noen spør et skikkelig spørsmål, lurer på noe, eller vil lufte et eller annet problem, er det på sin plass med litt edruelighet, synes jeg. for min del mister jeg interessen når jeg må scrolle meg forbi tiltalls med tulleinnlegg for å finne fornuftige svar på interessante innlegg.

derfor: knepp igjen av og til, sleng dritten der den hører hjemme, og vær seriøse der det sømmer seg. det er plass til begge deler!

Anonymiteten gjør at det er veldig greit å bruke forumet til å slenge litt dritt her og der. Det er en helt annen stemning her enn på freeride.nu, der er diskusjonene mer matnyttige, og kødding/terging er adskillig mer sofistikert. Kommer nok av at der er man ikke anonym. Merker det selv, jeg bruker friflyt på en helt annen måte enn freeride. Hadde helt klart gjort seg med tilsvarende opplegg på friflyt.

Joda, jeg kan si meg enig i at det er iriterende når i utgangspunktet interesante og seriøse tråder blir brutt av endeløse galmanns-rallinger (for å bruke et populært utrykk). Når antall innlegg i en tråd stiger over 20-30, kan man være rimelig sikker på at BS faktoren begynner å bli ganske høy der inne...
Anarki kan så definitivt være både morsomt og til besvær! Selv har jeg akkurat gjort mitt ytterste for at ikke enda en ung håpefull skall falle i snow blads"ene sitt klamme favntak (se tråd om blades)... Ikke et pent syn, men målet helliggjør i dette tilfellet midlet!

...fra snowbladsenes klamme og grufulle favntak kan jo ikke kalles en gjerning av vond vilje - nei tvertom!

Når det gjelder alle de andre innleggene her fremgår det jo klart at de er skrevet av noen halvtomsete og navlebeskuende idioter, som i mer enn en forstand er over middagshøyden.

ikke gjør det så obvious da.

 
Annonse
Annonse
Annonse