Hvorfor går alle med lue ?

Hvorfor er det så tøft å gå med lue når man ikke har bruk for den ? Hver gang jeg ute ser jeg en rekke wannabes med en lue tredd langt nedover planeten. Og det kan like godt være på stranda om sommeren eller på en nattklubb, akkurat som om det skulle vært vinter. Dette er en LATTERLIG trend. Sikkert en guru som har startet trenden, beckham kanskje ?

Neste trend blir vel at alle går med ullvotter ?

Kan godt hende enkelte synes jeg skal holde kjeft og la andre gå i det de måtte føle for, det gjør jeg normalt men ikke her på forumet.

jeg synes du bør holde kjeft og la andre gå i det de måtte føle for...

IDIOT

hvem er idiot?

skriv navnet ditt a om du tørr!!
skal finne deg å tre en varm lue over deg!!
å den er ikke noe god å få over hue ass!!

Jeg er nok ikke helt sikker her...

Om jeg kaller meg anonym, kukk, IDIOT osv så er jeg fortsatt anonym. Det er ikke bare jeg som ikke står frem med fullt navn her wink

Jeg vet godt hvordan er varm lue er, bruker lue hyppig nå i januar, men tar den av når jeg er inne.

Har jeg tråkket noen på tærne ? Mange av dere er nok i stand til å skjønne at dere har lua på bare fordi det er en trend, og da er det jo vanskelig å komme med saklige argumenter.

Ætter at æ pulte mordi, så måtte æ begynne å bruke lue... Du skjønne ho blei så innpåsliten, så æ måtte gjøre mæ ugjenkjennelig!

lue er veldig greit når du ikke gidder å gjøre noe med håret, også inne.

Ja, og for oss som har lite og ikkje hår smile. Eg brukar den rosa "rullehuo" (nynorsk dialekt smile) mi med stolthet.

Hvis du ikke gidder å vaske hendene....

Sakligeheten i enkelte innlegg ser visst ut til å nå nye høyder her. smile
Personlig bruker jeg kun lue når det er minusgrader, og da ute. Man må da bli litt varm i toppen av å ha på seg lue til alle tider?

ja for og si det rett ut bruker man lue inne fordi det er en trend! men da er vell kankje du så nerd at du ikke følger trender da din tams!? kanksje du burde oppdatere deg selv litt og komme ut fra 60 årene! vi lever i 2005 og folk er litt mer hippe en deg... så kansjke du burde slutte med bestemors gammle råd og komme inn i vårt årtusenwink takk for meg

Det med konstant lue er vel noe med føre var-prinsippet? Bedre å være sikker enn ikke, liksom! Jeg, for eksempel, går alltid med en kondom på pikken, bare sånn i tilfelle... Men en hver får jo gjøre hva man føler for.

Lue er til vinterbruk, og jeg elsker selv å gå med lue om vintern, men lue er et uteplagg, det er vel for faa.. ingen som trenger å gå med dette plagget inne? Skjønner ikke vitsen, og er enig med forfatteren av innlegget at det er mange wannabees som bruker lue alt for mye.
Bruker dere lue når dere tar hverandre i rompa også? ( sorry jeg ble litt påvirket av de andre usaklige innlegga jeg og)

dette er jo en(da en) helt tåpelig tråd. Skjønner poenget ditt, men at det går ann å henge seg opp i noe sånt. Alt alle har på seg har noe med image å gjøre. Det at f.eks. homofile går i dyre klær med dristige farger er et image. Det at rockere går i skinn og svart, det at BI studenter gjerne går i strøkne skjorter og dress er deres image. Det at vi ski folk gjerne går i f.eks. lue / pannebånd i et ski merke er kanskje vårt image. Selv sitter jeg med en sweet lue nå, ikke fordi det er kalt eller fordi det er syyyykt fett, men fordi det hele er en del av et image. Selvom ikke du har på deg lue, har du sikkert på deg noe som betegner din livsstil..

Uansett så blir dette like tåpelig som Bærums Barbie gutter tråden, at man henger seg opp i hvordan andre ser ut og kler seg. Det er jo ett fett. Du skriver selv at du ikke ofte er her i forumet, og sier at vi kler oss tåpelig ( ikke misforstå, ingen blir såret og det er jo helt klart ett poeng, men som skrevet - Image). Det blir jo som å dra på børsen og spørre hvorfor alle har på seg dress og lakk sko..

jaja, lue skal i hvertfall være på hue!

Riktig, og dessuten er lue et glimrende valg når man ser ut som en dass på hue, greit, jeg rynker litt på nesa når jeg ser folk som bruker lue inne på treningsstudioet (ja faktisk). Men for min del må folk få lov til å gå kledd AKURATT slik de vil. Min personlige oppfatning er at folk som alltid lurer og spør om hvorfor ting er slik og slik ofte har en innestengt drøm om å bli en del av noe nytt eller noe kult. SÅ dra på "rei" lua di og vær kul du også grin herregud.

jeg fryser på ørene ganske så lett. Jeg har også en teit sveis akkurat nå så jeg forbeholder meg retten til å bruke lue uten at noen skal kritisere meg.

men

HVEM ER DET EGENTLIG SOM BRYR SEG?

Jeg, for eksempel, sitter med Mountain Master-skoa og Pusher t-skjorte. Men ikke no lue i dag, nix, selv om jeg begynner å bli tynn i håret.

Når jeg ser guttunger som kommer og søker jobb hos meg (sportsbedrift) og de stiller med lue og annet idiotstash, vurderer jeg vedkommende som en krampete poser som er mer opptatt av seg selv og sin image enn fellesskap og kollektivt bidrag. Ingen slike får jobb hos meg.

Så hvis jeg tilfeldigvis har på meg en LUE!? når jeg dukker opp grunnet kaldt vær så er det første du tenker," jævla idiot-poser, faen ass, han får ikke jobbe her iallefall, jævla trendy hipster idiot poser wannabe"?

oi oi oi, BRA bedrift

går ann å ta av seg lua når du kommer inn..

 
Annonse
Annonse
Annonse