Hvordan spinner jeg?

jeg har lenge tengt å begynne å spinne på big jump men har aldri helt turt. greier 360 på små hopp men er det noen forskjell når jeg skal spinne på større hopp? hvordan spinner jeg mere? og er det noen spesiell teknikk for å få det til å se smooth ut?

for det første så er det VIKTIG å ha BREDE bein når du kommer inn på hoppkanten, så kaster du kroppen rundt mens du samler beina i lufta.. dette skal gi deg mer spinn.. altså : bredere bein inn mot hoppet og så samle dem så fort du er kommet inn i rotasjonen.. lykke til smile

På en annen måte....du slenger armene sinsykt til den siden du vil spinne så du går rundt, og håper du lander bra!!!!!

Lykke til!!!

egentlig trenger du bare å snu huet den veien du vil rotere, så følger resten av kroppen etter. da ser du dessuten landinga tidligere å får smoothere lading. bruker du overkroppen mye er det veldig lett å spinne sjeft.

at det ser veldig lite smooth ut når du samler beina i hoppet (som noen sa her oppe). prøv å ha ihvertfall LITT brede bein når du snurrer.. men det er vanskeligere da..

seff blir det vanskeligere å få det til å se smoothere ut hvis du samler beina, men lettere er det å rotere.. brede bein i lufta ser jo bra ut, men vanskeligere er det da å få det til å bli pent pluss å få inn mye rotasjon samtidig

men det er jo en ting han selv finner fort ut av

sant nok. Jeg spinner jo fortsatt med samla bein så.. smile

 
Annonse
Annonse
Annonse