Hvor får man tak i snublebluss?

Skal på tur til Svalbard i april. Vi trenger beskyttelse mot isbjørn. Er det noen som vet hvor vi kan få tak i snublebluss?

Vet ikke helt eksakt hvor, men hvis du f.eks. spør på scooterutleia eller på en av sportsbutikkene i Longyearbyen så får du helt sikkert vit hvor. Regner med dere ikke skal rett på tur fra flyplassen..

K..

de som letta lageret til forsvaret ved kristiansand i går har kanskje noen til overs...

har utsalg forskjellige steder i landet. Hør med dem.

Lol

det aller letteste er å kjøpe det på Svalbard!

Snublebluss hva er det? Jeg har en slik grovkalibret signalpistol som man på TV enkelte ganger ser benyttet for å skremme isbjørn. Er det snublebluss?

Det er egentlig akuratt hva navne skal tilsi, det er en liten lysbluss med en knall ladning som blir utløst av en snor som man strekker ut.

Så når bamsen kommer labbene inn i snorren går det av et høyt smell, og blussen lyser opp området.

Det er altså beregnet for bruk i overnattingssituasjoneer i villmark.

Det er også kjekt å bruke til litt mer avansert og langvarig paintball-spilling =)

hvor man får tak i snurrebass? altså.... makan til avsporing.. herregud ass... er det mulig lizzm..

Ahh - en herlig liten sak til enorm forlystelse for kvisete gutter med grønne klær i Indre Troms. For min del vil jeg minne om formelen for maks overraskelse - dvs dess lavere elevert og retningsbestemt bluss dess større overraskelse. Med litt trening kan man faktisk ha store muligheter til å faktisk treffe fi (enten i form av hvit pels eller i grønt med eller uten rød teip). En annen viktig ting er splintens plassering. Den bør dras langt ut. Tett opptil Balkansk hasardiøst faktisk. Og stram snubletrå, stram og kort. Lykke til.

Det er riktig som rangle sier her og blodtrimme snubleblussen skikkelig.

men vær obs på at det finnes to typer: den som bare freser og lyser og den som skyter opp en liten kinaputt som sier bang.

Jeg vil fraråde å sikte på folk og fe med den for det er jævlig og bli truffet av en sånn (og ganske flaut om du går i din egen felle)

Fåes ved forespørsel i Longyearbyen, enten Scooterutleie, eller sysselmannen kan bistå.... Funker dritdårlig i storm, eller i åpne områder som nettopp Svalbard! Er dere mer enn 4 personer så anbefaler jeg at dere skifter på 2-3 timers Isbjørnvakter. Har brukt det 1 gang på Svalbard, men etter en hel reinflokk hadde gått gjennom campen og skuddet hadde gått av ble usikkerheten rundt dette som en alternativ løsning forkastetsmile Men men, spenning får mansmile Ha en fin tur - det er konge!!!!

snublebluss i skuffen jeg. tyveri fra militæret sier du? nei, det hele må være en misforståelse. bor du i oslo og er interessert, kan du få det av meg.

svalbard i april da... men det er bra folk er hjelpsomme =)

 
Annonse
Annonse
Annonse