Hvilken skifilm...

hei, vet det har vært diskutert tidligere men lurer likevel på hvilke ski-film som er best om dagen?? Har kjøpt focused og synes den er bra.. men vil ha mer smile har hørt at the scanners er bra, hva med white trash, session 1242, ready aim fire?? Andre? Fete hopp og løssnø er kulest (flere shots av samme rail er dårlig underholdning..)

Lyst til å kjøpe riktig film når de koster såpass (ja, veit de er verdt hver kronesmile

the scanners hvis du liker jibbing på høyt nivå og ikke skjønner hvordan man kunne kjøre ski uten baklengse landinger og rails.. white trash kan anbefales hvis du liker ekstrem freeride.. klippe hopp og fett med pudder.. lite med jibbing på den filmen, men begge er fete nokk!!

om du går inn på www.extremesportsvideos.com eller www.blackdiamond.co.uk og bestiller filmen du vil ha derfra blir det mye billigere!pass bare på at prisen for filmen (uten frakt!) blir mindre enn 200 NKr.
GOD JOL

session 1242! ready fire aim! scanners!

synes det var en rekkverkfilm fra ende til annen. Synes det friskeste av alle skifilmer gjennom tidene er GLOBAL STORMING. "Rap"forsøket til Brad Holmes er uten sidestykke i skifilmhistorien!

 
Annonse
Annonse
Annonse