Hvilke bindinger er best?

Det er vel slik at alle seriøse produsenter lager gode bindinger, spesielt hvis du kjøper de litt dyrere vaersjonene.

Gratulerer med nye ski, forresten. Det blir nok bra. DB selv sier de brukte mye sally 914 på disse i fjor, mens de i år sier de vurderer å bruke look p14 lifter. Atomic 1018 vil nok helt sikkert funke fint - men er den ikke litt tung?

Mye (bratt) traversering med de skiene.. Lykke til! Husker jeg traverserte noe ganske bratt med en kompis som brukte Big Daddy (107 mm) mens jeg selv hadde 90 mm bredt. Jeg syns det gikk greit. Han følte at føttene hang i løse luften med en liten kant innenfor ham som satt i isen. Tror du først og fremst bør forsøke å oppsøke puddersider, for å si det sånn..

Kanutten, den traverserings biten er den som gjør det hele vanskelig. Men det er derfor jeg kjøper de beste bindingene jeg tror jeg kan finne.

Når det gjelder tyngden til atomic bindingene så er jeg klar over tanken, men når jeg selv veier over 100, har sko på flere sko, og stort sett skal kjøre rett ned så tar jeg ikke så veldig hensyn til vekten.

Tabla Rasa er jo i utgangspunktet en veldig lett ski(pga carbonfiberen), derfor vil jeg tro skiene mine blir lettere enn tilsvarende glassfiber ski uansett. Tabla skiene veier jo bare 1,7 kg per ski. Dynastar Lenegend Pro Rider : 2.350 kg per ski, Rossignol Bandit 2.000 kg per ski, og disse er jo ikke like breie heller.

og bare sett den på det neste paret når du bytter ski. Jeg stoler ikke på noe annet. 1018 er skikkelig god nå bruker jeg bare rossignol 180 på alle parene. Disse er vel 4 år gamle og hver binding har vært på minst 3 par ski og de funker dritbra. Vet dessverre ikke hva de koster siden jeg fikk dem.

 
Annonse
Annonse
Annonse