Hull i gore-texen

Jeg har vert uheldig og klart å få et lite hull i rompa på min skibukse, en norrøna gore-tex. Noen gode råd for å få det fikset for en billig penge?

Sett duch-yape på innsida!

har samma problem men nede med bukseleggen(en hund som bet hull)..har ikke snøring på hva en ska gjør..hørte derimot om noe lappesaker så var det så godt som nytt..??

Har hatt mye problemer med lappene nede ved anklene, de rives av og av og av. gikk rundt som en Ducktapehore i mange år, men i fjor tok eg symaskinen fatt, det ble alle tiders!! satt i en litt feit nål, noe nylontråd og kjørte crazy banana med symaskinen over kneet og ankelpartiet(hvor det var hull og flenger), Det funker som bare det!! Hvis du vil være kunstner kan du jo bruke andre farger på tråden.

Gå til en forhandler og lever buksen der, så sender de den til norrøna som syr og laminerer den gratis

Kjøp deg ein sånn lapp som kan strykast på med strykejern. Dette har eg prøvd med veldig godt resultat. Og det er billig og fort gjordt. Lykke til.

Send den inn til norrøna. De reparerer gratis.

Leste til stor frustrasjon KF`s innlegg om hvordan han skulle gå "crazy banana" på knær og legger på sin Gore Tex bukse. Makan til dumskap tror jeg man må lete lenge etter!!! Du kan jo ikke sy hull i en bukse som skal være vanntett!!! Men selvfølgelig....den fungerer jo fortsatt bra i varmestua....!!

fy f#¤&.....
Om du tror den buksa di e vanntett nå itte å ha gått crazy bannanas me symaskinen din??? snakk om å ødelegge ei buksa...kunne like så godt tatt ei øks å dengd an et par ganger...har du noen gang lurt på hvorfor de teipe sømmer?? E det faen mulig å ver så dumme??? Å eg tror du kan glømme den fine tingen som hetter garanti å gratis reperasjoner!!!
Lykke te videre i livet....

HEI
HULL I NORRØNA. VASK PLAGGET OG LEVER DET HOS EN FORHALNDLER AV NORRØNA EVENTUELT BRUK ADRESSEN SERVICENTERET REFERRER TIL. HAR LEVERT INN JAKKE OG BUKSE DER TIDLIGERE OG DE FIKSER DET MESTE PÅ EN SKIKKELIG MÅTE. ELLER HAR DE EN PRISLISTE FOR ANDRE TING DE KAN ORDNE PÅ NORRØNA KLÆR.. LYKKE TIL

Er ikke vanskligere enn å sende jakka/buksa til GTX service på Aukra. De kan fikse alt!!!

Hallo!!! Er det så jævli farlig då, e du redd for å bli våt på plaststøvlene? Går det hull i en bukse i ankel og legg høyde så e ikkje symaskin noe problem(og her går det som oftes hull, pga. stegjern og slikt) skal du ha det tett så smør på seamseal.
Seamseal i baggen, og symaskin finner du i alle hjem, fiks fiks ferdig! Ta det med ro, du finner meg ikkje i varmestuen så du får ikkje se kor fint det e.

Kan bare slutte meg til de andre som anbefaler deg å sende det inn. Det gjorde jeg.. angrer ikke

Hør på K. Lever den til en norrønaforhandler eller send den til dem. De fikser det. Ikke no svett.

Duch tape ser kult ut. Eventuelt så kan du superlime på en gummi-patch og feste den med popp-nagler. Det er også kult. Litt fikse bukse a la skateboard sko.

Improviser.

Takk takk for mange gode svar, ska nok få den fikset på et vis!!

popnagling, det hadde eg ikkje tenkt på, det e jo det de gjør på fly, det e jo jævli enkelt å greit då! Det er vel ingen som tror at en stegjernstraspet gonore-tex bukse e en garantisak? Då e det jo mye penger å hente for norønna, alle får vel hull på de buksene der minst 1 gang. Ducktape e jo ok sånn foreløbig, men eg holder fingeren på symaskinen der altså. Det e fett nok at du kan sende den inn til norønna å få den fisket sånn, men kem i helvete e det som har tid å vente halve sesongen på buksen når de er på tur? nei da må det fikses i en fei! Bank på nærmest husdør å spør om å låne symaskin, e du heldig støter du på en som har en med innlagte broderi programmer, og då kan du få en sinnsykt fet bukse etterpå.

Dere må jo ikke sende til noen andre enn norrøna.... De fikser jo alt GRATIS, så hvorfor sende inn til noen andre å betale for det? Det er vel neppe noen andre som en flinkere til å reparere norrøna klær?

Send til Norrøna, send til Norrøna, send til Norrøna!! Ikke vurdèr noe annet.

ducktape

Det finnes ett lim på markedet for neoprene for å lime dykkerdrakter og vadere. Hukser ikke helt hva det heter. Limet tåler kulde og er ellastisk. Om det ikke er enorme flenger fungerer dette bra. Er vanntett og tåler masse bevegelse og strekk. Puster ikke, men så lenge det ikker er enorme flenger går vel det bra. Det er et vesentlig bedre alternativ enn duchtape. Store reperasjoner send det inn. Ikke sy selv. Ødelegger membranen totalt!

som fungerer utrolig bra til det meste av småreparasjoner. Har du noen små hulle er det bare å sette en liten teipbit på innsiden og deretter smøre på AquaSure på utsiden. Blir potte tett.

 
Annonse
Annonse
Annonse