Hotell i zakopane

Hey! Nokon som har vært i zakopane som kan anbefale eit eller fleire hotell i sentrum av byen? til ein grei pris?

http://www.staypoland.com/en/zakopane/hotel/GROMADA_GAZDA.html?box=1

gode senger, bra størrelse på badet, bra frokost og god restaurant i kjelleren. At det ligger nært hovedgata gjør at det blir litt bråk, men pytt, pytt. Vi sov i alle fall godt. Pris: 200 kr natta pr pers

lurer på om ikkje det blir gromada ja! Håper det ligg nærme rooster!! gringringrin

Kan noen anbefale et hotell me jacuzzi!

e må ha jacuzzi og pils etter en dag i pudderet.. ingenting som lindrer stive muskler mer enn det..

eventuellt kun pils.. men det er et must :P

vi må jo ha jacuzzi chafen!!

no må du huske å orge slik at e får jacuzzi.

jaja, klart! jacuzzi er eit must.. herregud, uten jacuzzi kan mi egentlig bli heime!! grin hoho!
kan ringe det reisebyrået der nede og sei "eg skulle gjerne hatt eit hotell.. MED JACUZZI!!"

men seriøst folkens, viss det æ nokon som he no tips eller gode erfaringer og dele, så er det skriveplikt.
motatt, slutt

husk jacuzzi no da !

er i kjelleren på gromada, men hotellet har ikke jacuzzi

grin haha, konge!! bli nok eit par pils der ja!!
gleder meg som ein unge!!!!

Bodde på hotel Fian da jeg var der i fjor. Lite og koselig, midt mellom sentrum og gondolen opp mot fjellet.

Hvis du skal til zakopane ville jeg også tatt turen over grensa til Slovakia et par dager. Ta taxy til Tatranska Lomnicaa (mener vi betalte ca 400 nok for taxy) der det er endel billigere overnatting, mat og drikke, samt noe høyere fjell. Er det pudder der ville jeg tatt turen ned ei renne som ligger bare 100 meter til venstre for den øverste heisen. tipper renna var ca 400 høydemeter + - og ganske bratt (35-40 grader?). Ikke regn med at hjelpen kommer rask hvis du blir tatt i ras der. Bakdelen med renna er at du bruker halvannen time ned til nabobyen hvor du tar lokal-tog tilbake til Tatr. Lomnicaa.

Takker knut ove! He drivi og undersøkt litt om Slovakia, men he ikkje funni no spesielt. Men det hørdes lovende ut!! Ska ant. ha egen bil, så kjøredelen ordner seg! Jævli bra med litt spesifikk info, om den renna og slikt, for det er ting ein ofte må bruke litt tid på å finne sjøl.. Thanx!

når drar dere? skal dit selv i februarsmile

Mi stikker nok i mnd-skiftet, rundt 5 mars tenker eg. Ska du vere der lenge?

Visst dere reiser med et trangt budsjett kan dere vurdere å bo hos privatpersoner. Dere kan enten leie en leilighet eller leie et rom hos noen. Dette gjøres enket enten på togstasjon\bussterminal eller på turistinnformasjonen. Det er alltid noen lokale som står der som vil leie ut. Og turist informasjonen formiddler alltid leiligheter. Har en søster som bodde i krakow, og når de reiste til sakopane bodde de slik. Det er veldig rimelig, samtidig har du kansje kjøkken fasiliterter, det frigjør jo en del penger visst du gidder å lage mat selv. (mer penger til afterski)

regner med at det noenlunde samme sesong som østerrike osv.. i påska blir det fort slusj-kjøring... Var i Obertauern i forfjor, og rundt 15.mars blei snø mengda redusert frå 3 til 2 meter på 4 dager......... ville reist i mnd-skifte viss eg var deg!!

jepps, det var feb/mars ja.. Hadde litt brunt tøysevann i årene når eg skreiv, så glømte å nevne åssen mnd-skifte.. haha! Vi reiser dit rundt 5.mars, håper sesongen er litt treigere der enn den var i østerrike, ellers blir det fort slusj mot slutten av oppholdet!!
MEN, nå er det BJORLI guys!! Blir digg å få snø under beina igjen!!
fred ut

 
Annonse
Annonse
Annonse