Hookaz i heisen

My pes å få sæ høns på skisteder med 90% boyz, fex i stanton . Nån som veit om steder med litt utvalg i hookaz? Må være no sprækt no fra landene der øst, ukrainere fex. Priser også?

What up... ? Jenter på en Pudderdag? njet. Pule om natta, kjøre om dagen, noe du har problemer med eller??

Skakke pule i heisen, da vøttø. Men må jo deale fram et opplegg til badstua, og da er det litt seint å begynne med businessen utpå kvelden, bozo! Jævvla snorkeskrulle

Jenter på en pudderdag? Hva er galt med det? That's life maaan, men viss du foretrekker gutter så finnez det sikkert mange gay-hæl-knikzere ass. Det er jo en del av gamet at man har en tre-fire freshe hønz med seg i stolheizen som kan "varme'ræ" og give u zome mazzage. U get my point huh? Åsså hever det jo cred'en no jævlig når man ankommer pipen med mazze tighte bikkjer på slep azz...

JMOTU 4evah

Over 90% av alle norske høns sitter fremdeles innesperret i små bur. Høner i tradisjonelle bur har ikke nok plass til å slå ut med vingene.

Fan ass, sku vært Hookazz Fee ass, akkurat som heiskort, sku bare cæsha sånn passe med flis åsså skurru bare stappan ass, tre fire siklende tøyter klare til å skvalpe i sæ, først en passe bra dag på pudder og så velte seg i de siklende tøytene, yeahhh!

 
Annonse
Annonse
Annonse