Homser og entusiaster

Jeg har lenge gått å fundert på en teori om hvorfor snowboard suger. Jeg vil endelig offentliggjøre min tankegang. Håper noen støtter meg!

Snowboardet er en motesak, det må alle kunne si seg enige i. Det blir liksom litt "jeg liker Manchester United" å kjøre snowboard. Alle gjør det jo! Håper dere skjønner meg. Vi som står på to planker kjører oftest i funksjonsmessige, vanntette, godt synlige klær. De fleste telemarkkjørere har også et tett forhold til annen ekstremsport som f.eks. klatring, basehopping, elvepadling osv. Vi har et sinnsykt forhold til naturen. Vi brenner for det vi gjør. Alle ser på oss at vi digger ekstremsport når vi sprader rundt i være feite funksjonsmessige 3-lagsdrakter. Dette er liksom ikke moteriktige snowboardklær som like gjerne kan forveksles med kjøpesenterklær. Jeg må innrømme at det er sjeldent å se snowboardere i goretex! Noen er det sikkert, men fan det er ikke mange. Hele pointet mitt er vel at det finns så sinnsyyyykt mange wannabe snowboardere som "digger å kjøre brett", selvom de kanskje bare kjører 30 gang hver vinter. Telisfreaker brenner bare så sinnsykt mer for det de gjør! Er noen enig?

Mulig det er en skrivefeil eller at jeg har misforstått, men mener du at 30 ganger (altså dager!?) hver vinter er lite?

!!!

Jeg kjører telemark i snowboardklær... Hva er jeg da? Også går jeg i DC-sko uten å ha skata.. Gi fan i å bry dere. La folk være som de vil!

Kan jo ikke skjære alle over en kam her da. Skjønner tankegangen din, men det er faktisk en del snowboardere der ute som driver med ekstreme ting da, vet ikke om du har merka d jeg....... Det blir bare latterlig å si at snowboard er en motesak når det er masse folk der ute som lever å ånder for snowboard.....!

kjøerer selv telemark og klatrer. jeg driver i likhet med 90 % av alle norsk klatrere IKKE med en ekstremsport. pokker heller, er jo ikke noe ekstremt, med mindre du solerer, eller er på A3-A4. da kan du begynne å snakke. for det andre lager burton, et velkjent snowboard merke, meget funksjonelle klær i gore-tex. tviler på at du kan se på avstand om en burton jakke er goretex. også stilles det litt andre krav til klær som skal brukes til snowboard og klær som skal brukes til isklatring på store fjell. greit nok at snowboard er/var mote, men det er jo klatring også for øyeblikket (noe som er ganske irriterende, siden det kryr av folk overalt.)

er sinnsykt mange wannabe teliser som suller rundt i bakkene. og pokker ikke mange som hoppe base i dette landet, selv om de kanskje gir uttrykk for det. og selv om du klatrer inne to ganger i måneden trenger du ikke feita dunjakke, og den nyeste north face skall jakken. alt er en motesak, kommer bare ann på hvor du ser det fra.

nå er jeg da en gutt på 15 som driver med telis, og jeg driver vertfall ikke med noen extremsport. hver sin smak...

(til mannen som la inn ilegget)har du røyka noe elle?du kan da ikke dra alt over en kam.hønsehjerne fakter du diller med?... jeg står på ski i snowboard klær..er vel samme fans buisniss det vel!!
ape diskutering, folk som deg burde blitt utestengt fra forumet..legg ned diskusjonen!!!

stekk av du da! La folk vær som dæm e din pikk! Kjøre alpint, telis pluss brett, å gir faen i koss klær æ har på bare de puste ut sveten min. Ikke bare GoreTex som gjør det må du forstå.

på et vis..men på et annet ik.
har sjøl stått på brett i 4-5 år og begynte fordi det var kult...då eg stod på brett var det velig viktig å ha den største buksa med mest muli farge sånn at ein var sikker på at ein vart sett, samma faen det om buksa var dårli. hadde jakke til 3500kr som er heilt føbanna ubrukeli!!!No har eg stått på telemark i 2 år og bytta ut alt med bergans.... å det funker så utroli mykkje bedre. Eg er og einig i det at det er fleire teliser som intreserer seg for friluftsliv og risikosport enn det er snowboardere... kan ikkje sei at ein er frilufts interisert siden ein står på brett ute ein gong i uka.....Men allikevel er det ik lite med 30 dager på brett! og eg synest at folk må få gå i dei klea dei vil, sjølv om det er ganske harry å gå i knalldyre, upraktiske, størst muli dritt klær, når du kan få MYE bedre kler til samme prisen...men det gidd eg ik å henga meg opp i. Kør det du vil gå i det du vil , MEN der e ik tvil om at teliser er større frilufts entusiaster enn snowboardere..BASTA!!!

hvorfor bry dere om andres klesstil?

forresten så går jeg i DC sko selv om jeg heller ikke skater, men de er faktisk behagelige :P

Hmm,... syns det dær var et latterlig og lite gjennomtenkt utsagn!
For det første handler det ikke om mote, "3-lags-jakker" eller gore Tex.
Det handler om hva folk liker å drive med, samt ha det gøy!
For det andre syns utsagnet ditt gjennspeiler noe ved deg, jeg vil kalle for dømmende og lite åpen.
Mulig snowboard var mot for noen år siden,.. og vil kan kanskje si at alpint twintip er på moten nå for tiden.
Og om dette gjør at vi kan rekrutere nye entusiaster til ski-sporten, syns jeg dette er suverent! Er en suveren måte å komme seg ut i naturen i vinterhalvåret!
Uansett poenget mitt er, at det blir for teit å linke telemark, "med sine 3-lags jakker" opp i mot ekstremsport og at disse menneskene er større entusiaster enn snøbrettkjørere.
skikjøring er en folkesport!

Hehe, æ blir så FETTE provosert av det hær!

"Alle ser på oss at vi digger ekstremsport når vi sprader rundt i være feite funksjonsmessige 3-lagsdrakter. "

Kjører telemark selv, og bruker en fourSquare bukse fra tiden jeg kjørte snowboard. Den fungerer uuutmerket!

30 dager er ikke lite. skjønner ikke hvorfor du sier det. Det går ann å digge en ting uten å gjøre det 150 dager i året. MONGO.

du trenger da søren meg ikke goretex klær for å stå i trekk eller ta noen toppturer nå og da..

Dæven kor provosert dåkker vart!

la nu harsjfjøleran vær ifre!! du ska i juleselskap nu lille tore. tru ka ho tante brit hadde sakt nor du heng ut folk på denne måten.

Uansett, hold tanta mi utaførr dettan, d får bli et oppgjør mella mæ og brettfreakan!

Ser at det er noen som har fått med seg åssen det fungerer. Vi telemarkere kommer oss ut tidlig, tråkker opp spor til toppen, og kjører ned igjen. Når vi da skal ta oss en tur til, må vi gå opp nye spor siden snowboarderne har kommet og ødelagt sporet med sine snowboardboots i str. 47 minst! Når snowboarderne først har kommet seg til toppen (midt i bakken!!). Setter de seg ned å røyker, drikker cola og briefer med ett fett DV-kamera. Så sitter de i veien i 2-3timer før de rusler ned med snowboardet på ryggen. Så får man høre om hvor fett det var å kjøre brett, resten av året! Snowboarderne er KUN på tur på grunn av et det er en motesak å kjøre brett!

Lurte bare på om du innbiller deg at det blir damer på folk som kjører telemark? Damene ser etter kule snowboardere!!! eller?

 
Annonse
Annonse
Annonse