Hjelmer

Hei!
Jeg har en ikke alt for bra etto hjelm nå, og tryna ganske heftig med den nå i vinter. Kan det kanskje lønne seg å kjøpe nye hjelm? Har tenkt litt på å kjøpe meg nye hjelm, som sitter bedre på hodet. Noen forslag til hvordan hjelm jeg bør kjøpe. Er jente, med ikke så alt for stor hode smile

vis du er villig til å betale ein del bør du kanskje kjøpe sweet hjelm

*_*

Check out Årnes Sport! Lover deg mye for penga wink De har hockey hjelmer, sykelhjelmer ++

Det viktigste når du kjøper en hjem er at du selv synes du ser bra ut med hjelmen, det gjør at du vil bruke den oftere. Ellers er jo passformen på en god 2. plass. Så det siste du burde tenke på er pris.. Kan også være lurt å prøve hjemen med dine googles for å se om de paser ok..

Må si meg uenig med han som ente at passformen kommer som nr 2. Jeg er selvsagt enig i at det er en bonus hvis hjelmen ser fet ut, men å ha en hjelm som ikke sitter godt er vel ikke særlig smart. Begynn med å finne hjelmer som sitter godt på hodet, så kan du tenke design, pris og kulhetsfaktor.

Hvis du er glad i musikk kan du jo se om Arnette plug in er noe for deg, kommer med 2 sett avtagbare øreklaffer, hvorav det ene kan plugges rett i mp3-spilleren din.
Koster en tusenlapp!

Dersom du er noe fryktelig glad i orange, kan du jo sjekke ut svenske poc sin nye hjelm..
Står en artikkel om den på freereide.nu

..

takk for god hjelp! Har prøvd sweet trooper tror jeg det var! den var fet, men har ikke bestemt meg endasmile

 
Annonse
Annonse
Annonse