Hekling

hvordan hekler man en lue egentlig?

få morra di til å lære deg å strikke. finn ut hvor stort hode ditt er, legg opp masker og begynn å strikk. når du begynner å nærne deg toppen må du felle av, men dette lærer mora di deg. hvis ikke kjenner du sikkert noen andre som kan. hekling har jeg ikke peiling på.

det finne strikke oppskrifter som man kan bruke. gå på en strikke butikk å finn deg et strikke blad. jeg tror d står hvordan man gjør d også der.

Hekling er lett, men du må lære det av et menneske - ikke et blad. Da blir det straks mye mer komplisert. Snok rundt i vennekretsen eller dra til mormor og lær. Det eneste du trenger er garn og heklenål. Om du er dreven lager du ei lue på få timer.

du finner hekleskoler i gamle ukeblader (Hjemmet, familien,...), gaar helt fint aa laere aa hekle fra de!

Les neste Krimp. Der kommer det en sak om strikking tror jeg. Ikke noe tull altså. Strikking er bra for klatre fingere...

sterke fingre av strikking? Nåja, jeg holder meg til pianoet. To timer øving hver dag gir resulteter både musikalsk og i veggen!Men strikking er en bra greie det og, ikke misforstå, men jeg tror virkelig ikke man drar nytte av det når det gjelder klatring.

herregud, skal man først drive med noe involverer fingerferdighet er det bare rocke-gitar som gjelder! full vreng på forsterkeren, slå an de feiteste femmer-akkordene og la det stå til. hvis det ikke blør av fingertuppene når du gir deg, er du en pingle! og forresten: drit i klatringa, det gjør deg treig i fingrene og dermed blir gitarsoloene dine dårligere! sats på rock og skikjøring i stedet.

god gammeldags fingerp..ing? det er bra trening det!!? om ikke er det fetere enn å hekle/strikke uansett! gør henne happy og hun strikker en hel dress til deg om du vil!!

 
Annonse
Annonse
Annonse