Har noen vært i Coyrmayeur?

Skal på skiferie til Courmayeur i neste uke. Lurer på om noen har vært der, hvordan skisystemet var, hvordan off-pist mulighetene var, hvordan klimaet var, hvordan byen var og hvordan utelivet var??

fra neste øverste heis går det en fin triangulær side ned mot skogen... det er også bra kjøring fra toppheisen og rundt på baksiden... kan dog være litt vanskelig å komme seg opp. Frikjøring uten guide er forresten forbudt fra anleggene, da det ikke finne 3.parts ansvar forsikring som dekker så høyt som evt, døds invalide krav er i Italia. men ingen bryr seg... billig sprit, høy sosse faktor bla italienerene som er mer interessert i bar, enn ski... Kos deg, det blir bra... Prøv å kom deg opp på Heisen som går mot Torino Hytta (ligger unna anlegget) kan være bra på en pudderdag.... ellers er det en psinnpsykt stor gondol der.. 120pers så vær på de tidligste vognene hvis det snør...

Jeg har ikke vært der.

Er du av sekk-spade-søkestang-skredsøker-hjelm-type så slipper de deg opp på Arpen, toppheisen i anlegget.Men, de er jævli strenge, så du bør virke overbevisende på at du har peil.To fete turer ned.Enten til Dolonne, eller Val Veny(Zerotta).Her kan du finne mye urørt snø.Om du er Pro.kan du dra til La Palud å ta gond.opp på Punta Helbronner.Dette er ingen preppa løype!!!!!!! En annen mulighet fra her er 2-3timers tur i hockey over Valle De Blance til Chamo. Ps:siste buss hjem fra der går 16.00!! I Courm.går du ut på Bar America, eller Le prive. Prøv afterski på Poppy"s. Dico"n ligger i Entreves, men du får gratis skyss hjem.
Du er heldig som reiser nå, for det er sjelden kø på denne tiden av sesongen.
God tur!

var der på onsdag og det var herlig forhold! Kun dagstur da jeg bodde i Chamonix.... Gled deg

 
Annonse
Annonse
Annonse