HVOR FINNER JEG PUDDER NÅ??

JAAA????

Pudderet 2004 har desverre ikke blant oss lenger! Døden inntraff ved utgangen av februar, og dødsårsaken var en altfor tidlig og nådeløs vårsol!

på www.skiinfo.no Så kan du jo bare se hvor det har snødd i det siste?

Til helgen finner du pudder her:
http://www.hardanger-folkeblad.no/kamera/roldal_00001.jpg

Synes d ser ut som det regner jeg!

og sludder. Dette sorgens stoff som får jorden til å vokse og gro, men derimot så ødelegger det nattesøvnen til pudder fundamentalister som oss. Vi får holde sammen og se frem til neste vinter!

Det kan fortsatt være håp! Det skal kun en stille og kald natt med masse nedbør (og relativt fint vær om dagen). Da har du det!

Røldalsværet mot helgen: Onsdag sludd, så snø, til sammen 10 mm nedbør som snø. SV bris. Torsdag snøbyger og kaldere, bris. Fredag 15 mm nedbør som snø, -2-3 grader. SV lett bris. Lørdag lett bris og snøbyger. -2 grader. Bli hjemme du...

sommeren kommer og motorsykkelen våkner ! pudder snøen er vel borte for i år, og det er jo helt feil i 2004!!! Hvorfor bygges det ikke en 6000 meters topp sentralt i sør norge??? pudder hele året !

pudderet var borte ej stund her ogsa, trudde ej iallefall. saa noe pudder grejer litt lengre opp i fjellan idag, skal sjekke det ut imorgen. men maa gaa hele vejen. grejt nok. hehe

I Lenzerheide og Flims/Laax i sveits er det pudder til pungen! Ha det dritt hjemme.

 
Annonse
Annonse
Annonse