HUMMER HI -----THE ULTIMATE---SKJEKK FINN.NO

JÆVLIG DYR...MEN...STOR!!! SKJEKK FINN.NO

PLASS TIL SKI I DEN KJERRA!

ska jeg si deg

Sinnsyk kjerre det der! Ultimate jibbebil!

.. og sluker alt for mye bensin.

Hummer er kanskje ikke den vanligste bilen i Norge, men er ikke av den grunn harry. Ja, den sluker bensin, men hva gjør vel det når den er så stor at du får plass til alt som er viktig i livet ditt? Det er jo ikke så veldig ofte man har behov for å lukeparkere monsteret heller.

det må være det absolutt DUMMESTE jeg har hørt i hele mitt liv. Er det harry og ha stor, dyr, pimp bil?? Det er i hvert fall ikke den definisjonen jeg er vandt til. volvo 2,40 er harry. Stupid.

En stor, dyr og pimp bil er vel selve definisjonen på harry.
I hverfall når de fleste som har slike biler er folk som overhodet ikke har bruk for de, og bare kjører forsiktig rundt i Oslos gater.
Dessuten forurenser slike store ego-biler alt for mye.Hadde vært kjekt om vi kunne ha vinter de neste årene også.

bør vel kanskje legges til at H1 leveres med diesel. så da er det i hvertfall ikke noe å bekymre seg oer bensinforbruket...

Det fins jo andre "biler" du får plass til det i å da, men det kalles lastebiler og er de store nokk kan du jo lage deg en skibakke inni og da kan du kjøre ski på sommeren og ta med deg parken hvor du vil:P så kjøp det i stedet så har du moro hele året!!!! woooiiii!!

det hjemper vel ikke så alt for mye om det er plass til mye ski i den hvis det ikke er no snø kjøre på. PGA all bensinen den sluker og spyr ut igjen som co2 som skaper global oppvarming og ødelegger vinteren. DESSUTEN HUMMER ER STYGG. Går omtrent ikke an å svinge med den

ha

H1 går på diesel tosk

 
Annonse
Annonse
Annonse