Grønn Norrøna Lofoten?

Da jeg idag skulle kjøpe ny Gore Tex bukse, fant jeg til min forskrekkelse ut at buksa som Torkel Karoliussen bruker i annonsen for Norrøna Lofoten kun er en engangsmodell og ikke produseres. Jeg tenker altså på den knall grønne buksa, og lurer på: Finnes den virkelig ikke til salgs i type grønn? Og hvis ikke, har noen peiling på om den i det hele tatt kan skaffes, og er det eventuelt noen der ute som har en slik de gjerne vil bli kvitt?
Finnes det andre merker i verden som produserer bukser i denne utrolig fete fargen?
Skulle likt å visst, for jeg gir meg ikke før jeg får tak i en!

Den grønne Lofoten bukse finnes bare i tre eksemplarer, og jeg tror sant å si ikke att noen av de er til salgs.

Og jo, buksen er veldig kul i den fargen smile Moro med såne her tilbakemeldinger ettersom det jo finnes muligheten å lage en grønn bukse til vintern 2006 om det er nokk etterspørsel.....

... å si att det jo finnes en Whiteout bukse i stort sett samme grønfarge. Sjekk sidene til www.whiteout.biz

hvilken farge på jakke med når man har grønn bokse

Ta en titt på reklamen på side 83 i siste nummer av Fri Flyt. Den buksen er designet av en hund som heter Torkel. Hvem fyren til høyre er, aner jeg ikke.

...

Nja Barks, Whiteout har bara en dammodell i samma gröna färg, lycka till att stoppa ner din spreka kropp i ett par smile

Själv lurar jag på var man får tag på en sån där sjysst pälsjacka som hunden Torkel har på sig i annonsen, eller är det också bara ännu en limited edition?

.. finnes vel stadig i Søramerika ett sted, men jeg er ikke helt sikker på om den nuværende eieren er så veldig interessert i å selge den wink

Jaja, nå har jeg jo i alla fall demonstrert ganske tydelig att jeg ikke har helt oversikt over Whiteout linjen, hehe.

Har de den på whiteout? Eller er det bare i damestørrelse det også

..på bildet/reklamen finnes vist bare i dette ene eksemplar. Jeg tror dog att det finnes en del liknende "jakker" i litt varierende model og farge. Helt sikker på att de finnes i både herre- & damevariant, ellers skulle de nokk ha forsvunnet ut av "markedet" for lenge siden.

Enig med deg Barks, tror pelsjakken fåes i mange forskjellige modeller. Veldig vanlig i Sveits, i Verbier er det veldig pop blandt velsituerte damer, men jeg mener å ha sett en tilsvarende verson som Torky har ved siden av seg på en topptur i Saint Bernardpasset for noen år siden. Den var faktisk utstyrt med drikkesystem type Camelpack, men plassert på forsiden i eiketønneimitasjon. Stilig.

Er vitsen med å avbilde klær som ikke produseres i
reklamen til Norrøna? Det samme gjelder Helly-Hansen. På
forsiden av katalogen som jeg bestilte fra hjemmesia dems,
er det avbildet en dude i en kul genser som tydeligvis ikke
er tilsalgs da den ikke er avbildet blant de andre genserene
inne i bladet.

Norrøna vurderer å komme med denne fargen for neste sessong. Hvis interessen er til stede blandt innkjørene i butikkene.

 
Annonse
Annonse
Annonse