Glass til Oakley Crowbar

Hei, jeg lurer på om noen vet om noen butikk/nettbutikker som selger ekstra glass til Oakley Crowbar, er det butikker så må de være i Stavanger området, har ikke funnet noen her som har glass inne. Har heller ikke funnet noen nettbutikker med ekstraglass inne.
Hva er polarized glass, hva er forskjellen på disse og vanlige, og hvor selges de? Har kun sett at de følger med Oakley Crowbar på en nettside, men har aldri funnet ekstraglass av denne typen, ikke en gang på Oakley's hjemmeside.

http://www.the-eye-shop.com/EN/produit.aspx?categ=7&id_pdt=31681

Synsam i Kirkegata + Stavanger Optikk i Østervåg og Kvadrat har ekstra linser til Crowbar - usikker på hvor stort utvalget er men de hadde hvertfall den jeg var ute etter wink

Polarisert glass tar bort reflekser. Superdigg på sjøen. Funker jo ellers også, men vet ikke akkurat hvor avgjørende det er for dagene på fjellet. Har aldri savna det sjøl. Mine glass er gule, oransje, røde og brune. Uten unntak. Mye bedre for mine øyne enn grått, iallfall.

Hei, takk for alle svar, noen som kan fortelle meg hvordan jeg skifter glass på Crowbar? Er veldig glad i brillene mine så vil ikke gjøre noe galt med dem:P

Någen som har någen ide om kossen eg gjør det:P?

 
Annonse
Annonse
Annonse