Geneve -> Chamonix

Hei, hva er beste måte å komme seg fra Geneve flyplass til Chamonix på? Reiser alene. Ser det er mange taxitilbud, men de er kanskje tilpasset større grupper

Ta toget! Går ofte frå flyplass til Geneve og vidare derfrå. http://www.sbb.ch/en/home.html


"Toppen av latskap er å gjere alt rett fyrste gongen"

Er godt fornøyd med Alpybus, har gått helt smertefritt å bruke dem alle gangene jeg har vært i Cham. Tror Kjæresten og jeg betalte 46 Euro pr. pers. tur- retur da vi var der for en uke siden. I den prisen blir du hentet på hotellet/bosted. Alt bestilt på nettet før vi dro. 

Takk for svar. Prøver alpybus. 

Gjør det... Var der forrige uke, og brukte Alpybus. Fordelen er at de kjører deg helt til døra, og plukker deg opp og garanterer at du rekker flyet når du gir dem flightnummer. Det finnes flere selskap som tilbyr det samme, men Alpybus påstår de er billigst.

Ulempe: De bruker fine, nye minibusser, men bussene stables smekk fulle, og ofte må du vente en stund på flyplassen før du kommer avgårde. Egentlig er det bare en drøy time fra Geneve til Chamonix, men siden de lemper av folk hele veien fra Les Houches og oppover dalen kan det ta mye ekstra tid. Vi brukte over 2 timer forrige gang.

OBS: Du må bestille tur på nettet. De har ikke lov til å ta direkte bestilling på flyplassen.

Du finnes disse selskapene inne i hallen ca 50 meter til venstre når du kommer ut av ankomsten. De har små "bokser" ved siden av hverandre langs vinduet.


Flyt!
 
Annonse
Annonse
Annonse