Gaustadtoppen

Noen som vet hvordan snø-forholdene er på gaustadtoppen ??
har hørt det er lite......... sad

Ser at Gaustablikk ski senter som ligger like i nærhetem, ikke har mer enn 45-85cm. Info fra noen som nettopp har vært der hadde vært fint.

Jeg har ikke vært der på et par uker, men når Gaustablikk har rapportert temperaturer opp til +6 og sørvestlig stiv kuling (15m/s) i løpet av uka, så har jeg forestillingsevne nok til ikke å ta denne turen nå. De 5cm som ble rapportert fra Gaustablikk i dag har jeg liten tro på, men det er mulig jeg tar feil.

Hvis noen tar på seg å gå denne helgen, så setter selvsagt vi feiginger som avventer pris på en rapport. Neste helg drar jeg og flere med meg uansett.

Vi må sørge for at det garantert ikke finnes usporet snø igjen på Gaustatoppen når latsabbene kommer med banen for 350,-kr. turen f.o.m. 1.april!

God tur!

Vi ble møtt med 40cm pudder når vi kom ut av bilen. Stemmer ikke helt, men en lokal helt påstod det hardnakket. Kan melde om fine forhold. Glimrende snø i rennene, litt fokket snø lengre nede. Absolutt verd slitet.

med velfortjent pudder! Og takk for insprerende rapport.
Kan jeg samtidig be om et inntrykk fra rennene på baksiden (mot sørvest)? Dere kikka vel ned der i det minste?

Vi kikka så vidt ned på baksiden, men det var dårlig sikt akkurat når vi var på toppen så vi fikk ikke noe særlig inntrykk av hvordan det var. Men terrenget så jo lovende ut! Hvor havner man hvis man kjører der?

En vakker dal uten veiforbindelse. Nærmeste bilvei er i sidedalen Bondal.
Se på kartet og ta med telt!

 
Annonse
Annonse
Annonse