Fri Flyt = Se&Hør

Seriøst "Mette Marit" vil begynne å klatre? Det er en nyhet for Se&Hør!! Ser vi starten på det nye Oslo baserte Fri Flyt nå? Neste overskrift: "Se gøran sørloth kjøre ski på hafjell"

Skjerpings gutter og jenter

I det jeg kom inn i dag og så overskrifta, tenkte jeg momentant at jeg MÅ kommentere dette. Utrolig teit, trodde friflyt var i stand til bedre enn dette.
Skjerpings

Hvorfor skulle ikke Friflytnett legge ut en slik nyhet?
Kult at Medde Majit vil klatre da....
"Ånei, huff, vi må for all del ikke la de kongelige ha det moro med klatring......."

...men hvorfor skal det interessere oss? Ikke derfor jeg går innom FriFlyt iallefall... men samtidig, i lavsesong er vel alt nytt godt nytt, eller????

åpnet nytt klatresenter. Og prinsessen var der, og liret av
seg noen tåpeligheter. Er ikke det greit nok å skrive da?

er

Ja det burde stått, "Nytt klattresenter åpnet på tyrili", det hadde vært fint. så kunne det stått nederst på siden, den siste greinen på det norske monarkiets grein var der også.

Siden 1998 har det vært en nyhet om klatring\ski\kajakk og kongelige, resten har vært om klatring\ski\kajakk uten kongelige. Slapp av litt `awink

jeg må si meg enda mer enig i at det er en pussig verden vi lever i om mette marit skal prege friflyts hjemmesider. jeg må ærlig innrømme at jeg trodde dette skulle handle om folk som liker å gå på ski/padle/sykle osv og som betaler skatt. folk som yter litt for fellesskapet, bidrar til at alle skal trives og ha det bra i dette landet! ikke folk som får haugevis av penger trøkt hardt opp i rompa, og som lever i luksus uten at de selv vet hvorfor. jeg håper redaksjonen tar dette på alvor og forstår at de må komme med noe bedre enn som så hvis de vil beholde de trofaste leserne de har fått gjennom få år.

Hvorfor er alle så snerpete og politisk korrekte?

jeg er litt enig, den overskriften er meget tabloidpreget. vi driter i hva mette marit vil gjøre og at kongen trener taikvando hver tirsdag og torsdag

 
Annonse
Annonse
Annonse