Freeride-konkurranse denne sesongen

Blir det bare Røldal denne sesongen også. Hva med Hemsedal, fyrer de igang igjen? Oppdal?

Men saken er vel den at dette landet trenger mer!!!! Så ta inisjativ folk rundt..

Dalen burde ta tak og få igang en fet comp. de har jo en kjempe trasse, les Mortenskaret og det er jo bare å banke til....har jo vært ekstremt vellykket tidligere så hva er problemet... De som stiller opp gjør det jo frivillig. Men har et inntrykk av at dalen legger om profilen litt og det passer vel ikke helt inn da med brudd, heavy fall og andre godsaker... Synd....

..hadde det vore gromt om de hadde en kvallikk til kvalikken, slik at nye ukjente naven kunne faa proevd seg ogsaa.
En viss andel av de som har bevist at de duger (baade i RFC, paa Grensen og i Furnesdalen)de siste par aara kunne sluppet foerste dag, mens nye/ en andel av de som ikke har alt for gode resultat de siste aara, kunne kjoert en kvallik til kvallikken.
oppfordring til Pelle; utvid med en dag!!

Vi har tenkt den tanken vi og. Takk for tipset uansett!

RFC-søndagen (start tidligst kl 15) hadde kledd Chinese Downhill for alle + telis-freeride med lave lærstøvler og maksbredde 70 mm på midten av skia. Med eller uten dømming.

Husker du i gamle dager, da Fri Flyt hadde test av BILLIGE ski? Vi kan dra tanken din lenger, langrenssfreeride! Kun racingski, kun klassiskstøvler uten ankelstøtte, makstid i finalen 25 sekunder... Du ordner forsikring?

Nå prater vi!
Men, når kan vi vente oss noe mer info om årets RFC og dens fasiliteter?
Blir det store endringer i år? Som nevt over, 3 dagers konk?
Tilslutt!! Stående applaus for Pelle, Betina og resten av gjengen som sikkert allerede har begynt forbredelsene til vår eneste? Freeride konk i Norge!! Vi trenger flere kreative sjeler som dere!!

kan man ikke melde seg på uten reultater fra før?

Da sees vi vel i april/mai!! Knaskje allerede torsdag...

Jo. Alle maa jo begynne en plass.. Men med begrensa antall plasser er det kanskje stoerre sjanse for aa ende paa venteliste hvis du er helt fersk enn om du heter Kaj og kommer fra Sverige...
Det er jo strengt tatt ikke helt urimelig...

 
Annonse
Annonse
Annonse