Fotball = Verden?!?!??!

Jeg vet ikke hvordan det er med dere andre, men jeg oppnår glede av å stå på ski selv, ikke lese i vg om det. Det snør ikke mer om det omtales mye, men skianleggene ønsker jo sikkert at jibbing blir omtalt mer, så de kan selge fler heiskort.

OG STÅR DET MYE OM FOTBALL I VG SÅ IKKE LES DEN JÆVLA AVISA. HERREGUD.

Stakal Ola By Lise sad ingen vil leke med han lengel, han må gå alene hjem fla balnehagen. Stakal, stakal mannen

Fotball er ikke verdens største idrett, det er faktisk volleyball, AKA kristenbasket. Det er heller ikke noe tøft.

Enig i at det er like greit at de ikke skriver så mye om skikjøring, da dert fort blir litt mongo, og veldigveldigveldig feil. Sånn som at Kari Traa setter potensielt dødelige triks(tror det var VG). Det er potensielt dødelig og se feil mann i øya i Sofienbergparken, for f, men det er ingen som skriver om meg for det.

Problemet med overfokusering på fotball er at andre idretter drukner i media. Blir man verdensmester i noe annet enn fotball, håndball eller tradisjonel vinteridrett, blir dette dekket med en annonse på størrelse med et frimerke. Ikke så rart at mange idretter sliter med rekrutering og økonomi da. Det kan da umulig være interresant eller relevant å med førsteside oppslag om privatlivet til fotballspillere eller hva de har kranglet om. Trodde det var sport, ikke "se og hør".

ynkelig! skiorientering og curling sliter med sponsorene, og klarer å tenke ut den geniale planen: "Vi bare får alle kampene sendt på TV, så blir vi sponset med en gang og så er vi plutselig den største idretten, og så får vi masse nye anlegg, og så blir vi superstjerner"

Det er ikke mange idretter som klarer å forsvare tv tid. Bare se på tv2 sin storsatsing på bl.no. det sto ikke på publisiteten.

Det er mye fotball i media fordi det er det de som kjøper aviser og ser på tv vil ha. Dere som synes det er kjipt er avvikere. Er jo bare å la være å kjøpe, som noen sa over....

Men dere liker jo i alle fall å stå på ski. Det er jo bra. Og deres glødende skiinteresse holder liv i friflyt med 6 utgivelser i året. 6 i året er nesten like mye som en avis har i uken. Er ikke værst det...

Problemet her er er vel at 80%-regelen gjelder i fotball som alle andre steder i tilværelsen: 80% av alle mennesker er gjennomsnittlige mongoer som ikke har evne til refleksjon og avansert tenkning. Disse 80% digger fotball.

Historisk, og helt tilbake til antikken, har styrende makt skjønt at folket trenger brød og sirkus for ikke å gjøre opprør. Det er derfor vi har fotball og tipping.

Vi som tilhører de 20%, er eliten, samfunnsmessig og økonomisk (og gjett hvor vi bor!!!). Vi driter i VG og Dagladet og den infantile dekningen av fotball fordi vi heller leser The Times og Le Monde.

Til dere fotballidioter: Stå på, dere vil for alltid tilhøre de 80%!

Sanneheten er vel heller at 80% av skifolk er så jævlig sneversynte og skal på død og liv være så kule at ingenting utenom om det å stå på ski gjelder. (eventuelt stå i baren og snakke om sine oppskrytte ferdigheter)
Fotball er gøy. Ski er gøy. Avisene skriver om det som er populært. Vi skal nok få lese nok om snørret til langrennsløperene i løpet av vinteren.
Dessuten må jeg si meg ening i at når massemedia prøver å dekke ski/snowboard så blir det på grensa til flaut.

Vi mennesker er veldig konkurranse fokusert når det gjelder sport, og viktighet av sport. For at TV2 sporten skal gidde å vise en idrett må det være fordi noen har vunnet noe, eller er istand til å vinne noe. I folks flest øyne blir f.eks storfjellkjøring påsketur for ungdomma med mye tid til overs. Noen må vinne og det må være enkle regler, da begynner folk å følge med. Så jeg er enig med de som sier at det er like greit at skikjøringa holder seg unna tv2 sporten.

"Alle" har et forhold til fotball. Fotball får menn til å gråte. Ingen gråter når seth tar en backflip.

jeg gråter...

Hvorfor lese opp tabeller for fotball eller håndball etc i sportssendinger. De fleste av oss har jo tekst-tv? TV er laget for levende bilder. La oss slippe å se en kommentator lese opp tabeller! La oss kun få se levende bilder på TV! Kanskje det da ble plass til flere idretter?!

Roesenboerg. Mer kvalmende ord finner du ikke. Trønderne menger seg på resten av landet som en kvalmende møkkalukt som kommer sigende fra en overfylt søppeldynge. Midtnyttgjengen er en tragisk samling gårdsgutter uten odelsrett som blei plukka opp av en strebete fotballklubb ledet av en kristenfundamentalist. For en suppegjeng.

De siste årene har det da vært TV dekning på de arrangementene med størst interesse. Da tenker jeg på TAC, RFC og Galdhøpiggrennent. Dessuten har det vært sporadiske innslag som f.eks med Alex Rosen i Røldal, Jostein Flo i Jotunheimen, klipp fra Perfect Moment mm.

Som regel er det også noen reportasjer i lokale aviser i løpet av vinteren når noe skjer. At ikke TV og aviser stiller seg i Reidarskaret hver gang det har kommet 10 cm snø skjønner jeg godt.

Hvor i heite h... er Reidarskaret?

Nå æl Lune Blatseth åsså folnælmet, han æl lett og slett folbanna på Dlillo. De skal sloss snalt, men Dlillo vinnel fol onkæln hans hal gevvæl.

Cappel, takk så mye. Vi får godta at det vi driver med er nyhetsmessig irrelevant for de fleste i Norge.

Det er ikke fotball. At andre liker forball gir oss uansett ikke rett til og kalle dem dumme(som en eller annen kom trekkende med her).

Det er ganske småbarnsaktig og surve så sinnsvakt bare fordi resten av landet ikke har ett hundre prosent fokus på akkurat det vi driver med. Jeg trodde det handla om frihet. Det er det ikke mye av i livet til forballspillere. Avisene er på dem som hauker. Heller dem enn meg. Ikke at jeg mener at jeg er på landslagsnivåwink, men dere skjønner vel hva jeg mener.

problemet er vel som noen antyder at fotballdekningen er ute av PROPORSJONER. Det blir rett og slett for mye og for voldsomt. Når det er krigsoppslag og live-dekning av at en klubbtrener må slutte, så er det noe helt feil. 15 sider fotballspesial i en dagsavis er helt feil. Det er rett og slett for MYE.

DU kan gjøre noe med dette: SLutt og kjøp avisa, og skriv inn til avisa hvorfor du gjør dette.

om vintern skirver de ikke spesielt mye om jibbing da heller de skriver mer om hvem lag som kjøper spillere trenerbytte osv.. hvem bryr seg vel om rosenborg bytter midtbane spiller. ikke jeg i hvertfall

hvorfor så mye media ja...som en annen kar sa her.. det finns jo mangfold av idretter, hvorfor da bare fotball nesten. men det er vel kanskje ikke så rart at mange blir fotball "frelste" når media pomper fotballen inn i tryne vårt hver gang det er sport.. å en annen ting, jeg blir helt gal hver gang jeg hører folk si "åh vet du, nå ligger vålerenga på 5.plass på¨tabellen" osv osv

Elske Fotball, Elske ski

 
Annonse
Annonse
Annonse