Forhold Hemsedal

No særlig med snø utenfor løypene i Hemsedal nå?

Var der i helga. Greit enkelte steder, men det begynner å bli seriøst oppkjørt. Også er det endel stein. Ligger nok fortsatt fin snø i skogen, hvis det er noe for deg. Hvis du gidder å traske litt lengre enn andre er det nok fortsatt gode muligheter til glæde uten skau også.

Var også der i helgen, men syns det var veldig skuffende, særlig i forhold til at det snødde så mye for en uke siden. Steinkjørte skiene så fort jeg prøvde meg utenfor på snaufjellet, men som rangle sa så kan det være greit i skogen noen steder. Men parken var jo smooth!

Fant veeeeldig mye bra jeg. Sånn 20 cm tørr pudder med litt fastere bunn under. Men jeg sier ikke hvor... smile

Helt topp idalen... Men du må søke inn i skogen. Var der nå i helgen og kjørte fin fin pudder, faktisk skjelden bra.. Gummiskogen, ned mot fossen var glimrende!! Det samme med Reidar skaret;lite pudder men fett underlag og glimrende pudder føre i skogen ved fyrstikk alleen.. MEN det mangler fortsatt MYE snø...

Skogen er bra, men såla fra begynnelsen av desember er borte. På fjellet er snøen dårligere enn i helga. I tillegg har det kommet et 2 cm florlett lag som gjør at du ikke ser hvor fjellet er bart. Mao. bye-bye stålkanter.

Støtter siste taler. Sålen i gummiskogen er for dårlig. Fikk et sår a la Marianergropen under den ene skien etter å ha kjørt på en snødekt stein i gummiskogen i helgasad

 
Annonse
Annonse
Annonse