Folkehøyskole

Noen som har en folkehøyskole med linjene friluftsliv og ekstremsport og annbefale. Er aå mange skoler med disse tilbudene, men har liten kjennskap til de. NOen som har gått på noen bra? Driver med snowboard, kiting, toppturer og fotball..
Setter veldig pris på tilbakemedling!!

jeg gikk på hurdal verk folkehøgskole, den var veldig gøy men kan ikke kalle den ekstremsport akkurat, vi hadde en topptur i jotunheimen, var på skisentre i trysil, hemsedal, og sverige. ellers var det et skisenter i gangavstand fra skolen. vi hadde mange forskjellige aktiviteter som fotball, skeleton, og diverse.

hvis du ser etter ekstremsport tror jeg nordfjord er veldig bra, der er det mange toppturer og flere forskjellige linjer. ellers er valdres et godt alternativ!

lykke til med valget!

jeg gikk på ringebu folkehøgskole og idrettslinja med fordypning snowboard om vinteren. kan vel heller ikke kalle den for ekstremsport linje, men det er jo kort vei til gode elver og fjell! var på utrolig mange flotte fot, sykkel og kano turer og hadde skoletur i de franske alper, 8dager på snø. ringebu er frilynt. ett av de beste år i mitt livsmile

Gå på Flyt på Øytun. Der har dei både snowboard og kiting. Viss du er ute etter å få flest "ekstreme" opplevingar ut av året er Øytun svaret. Ingen andre skular i Norge har lærarar som har så mykje kompetanse i å ta med elevane på såpass drøye turar.
Eit år som varer heile livet.

Eg vil foreslå Møre Folkehøgskule, Adventura Vatn! smile
Har sjølv søkt der, og glede meg noe ufattelig.
elvepadling, snowboard, surfing, ski, toppturar, fotball, egypt og dykking/dykkersertifikat, tsjekkia med elvepadling ++

www.more.fhs.no

Ta ein kikk vertfall! smile

Jeg vet i alle fall hvor jeg skal smile
Øytun med off piste! Ikke tvil om annet grin

Jeg vet i alle fall hvor jeg skal smile
Øytun med off piste! Ikke tvil om annet grin

Jeg er selv østlending, men tror "Plare" virkelig er inne på noe her. Nord-Vestlandet har, gjennomsnittlig, de beste muligheter for ski- freeridekjhøring.

Selvfølgelig enig med deg Pål når det gjeld fjella her. Det veit du like godt som meg. Men på ein fhs er det essensielt med ein gode lærarar. Og når det gjeld Øytun sine er det vel neppe nokon i Norge som har lengre fartstid i bratt terreng med unge elevar. Nordfjord går vel ikkje over 30 grader?

Øytun sine turar går til Vest-finnmark, Lyngen, Sarek, I tillegg til turar på eigenhand. Eg var i Lofoten og Narvik/Riksgränsen. Dette er turar det ikkje er så ofte ein søring har moglegheit til å prioritere seinare i livet. Eg hadde ca 40 utedøgn på Øytun og kanskje 70-80 skidagar.

oytun.no

Sunnmøre ligg her å ventar til seinare.

Men me skulle hatt oss en tur, Pål. Eg såg du hadde fått deg ein sånn frekke hjelm...

har du forresten lagt merke til bannerne til lofoten og fredtun nede til venstre på sida her a?!

høyre that is...

Okei. Hei, Bjørnar.

Dette blir jo fort en sånn min-folkehøyskole-er-best-greie, så skal ikke gå inn for hardt på det. Øytun rocker wink

Men du sier at du er interessert i topptur, snowboard og kiting (fotball utgår wink.
Flyt på Øytun er ei linje som vinterstid har akkurat disse aktivitetene i fokus: Toppturer med snowboard og kiting. Så vidt jeg vet så finnes det ingen andre fhs som tilbyr en linje som fokuserer på toppturer med snowboard. Og som Bjørnar sier, så kan John (læreren på Flyt) sakene sine.

Og siden du etterlyser friluftsliv også, så fokuserer alle linjene på Øytun på kombinasjonen mellom særinteresser og "det enkle friluftslivet". Ikke mange som har gått et år på Øytun som ikke får abstinenser om det går for lenge mellom hver bålkaffe wink

Tusen takk for svar.. Supert, har plukket ut noen, så nå er det bare å søkegrin

 
Annonse
Annonse
Annonse