Finnes det skitrekk ved Randsfjorden/Gjøvik??

Vi er en gjeng sunnmøringer som skal tilbringe noen dager på en gammel gård på en plass som heter Hov ved Randsfjorden. Er det noen som kan anbefale skitrekk på de traktene? Hov ligger 20 min kjøring vest for Gjøvik.

Dere må vel til Hafjell/kvitfjell som ligger i Lillehammerområdet. Ellers går det an å kjøre litt rart fra Gjøvik og komme til Hemsedal også. Men Hafjell er vel det beste alternativet tror jeg.

1,5 h til Trysil

Det spørs litt på hva dere er ute etter, men det er et par (veldig) små bakker i nærheten. Odnesbakken er en mulighet men jeg er litt usikker på om det er åpent om dagen. Ellers er det en liten bakke på Gjøvik (Hovdebakken), men den er best egnet for barn. Vil også nevne Valdres Alpinsenter i Aurdal som et bra alternativ. OK anlegg, i underkant av en time i retning Fagernes. Ellers er Hafjell ca. 1 time unna. Hemsedal drøyt 2 timer.

Bislingen lengst nord. Vet ikke om det er åpent. Men Varingskollen finner du ca. en halvtime mot Oslo. Anbefales! http://www.varingskollen.no/

Odnesbakken er ei lokal perle med gresen t-krok og lokale helta i felleskjøp varmedress. men lokale kilde sei at den desverre e stengt for sesongen, men afterski på klubb sirius på dokka anbefalast. her kan det bli det bratt nok for dei fleste.

1,5 timer fra Randsfjorden til Trysil? Med X-wing elle Tie-jager?

 
Annonse
Annonse
Annonse