FLOTT!

Nå går det mot at Norge ikke blir arrangør av OL 2018! grin

Heia Sveits! http://www.nrksport.no/fotball/ol/1.6040540

OG; hvorfor kan ikke Norge støtte Sverige for en gangs skyld? Jeg forstår veldig godt "Jag er forbannat" i 1988 da Norge NOKK en gang fikk tildelt OL.

Å regne med sånn flaks med vær, en gang til, som Lillehammer hadde i 1994 er å tro på julenissen. Et OL i Tromsø har større mulighet for å skape dårlig reklame for Norge enn god cool

PS: Jeg har foreløpig ikke tatt opp temaet sløsing av penger mht uforskyldte svakerestilte cool

Er det sant? Hvor har du dette fra?

er jo knall med OL i norge igjen, husker ikke siste jeg da, for da var jeg 4 år!

http://www1.nrk.no/nett-tv/sport/spill/verdi/61789 grin

Jeg mener OL i Tromsø kunne blitt flott Norgesreklame, med riktige snø og vinterforhold overgår naturen der oppe Lillehammer 10 ganger..!.

Meeen, det koster jo et helt lite statsbudsjett å arangere OL da, og svenskene kunne godt få arrangere OL før det blir Norges tur igjen. Og det er jo en hel del andre land som har veldig godt egnede arrangørbyer.

Oooog.. Det går jo an å reklamere for naturen i Tromsø, og byen i seg selv, uten at vi på død og liv skal ha OL der, Noe som forsåvidt blir gjort i ganske stor grad allerede.

Så hva mener jeg? Tjaaa... La noen andre få arrangere OL.

http://www.nrksport.no/1.6232947

Hvilken by er det Sverige skal søke med? Og Sverige er jo et fattigere land enn Norge. Så vi kunne jo tatt på oss den byrden for godt naboskaps skyld.. Hehe

Jeg skjønner godt kritikken mot OL i Tromsø jeg, hva skal man med hundrevis av stygge haller og hoteller som aldri kommer til å bli brukt noe særlig etter OL??
NEI. La oss arrangere et OL med akkurat de grenene vi vil, så kunne dette blitt både billig og knallbra.. Ikke lag alt til en hall-sport.. Alt av skøytesporter kunne foregått utendørs.. Back to the roots.. Også i stedet for å ha så mange stadioner, så kunne man jo bare hatt gigantiske gratishauger hvor det var god stemning og pølsegrilling...

 
Annonse
Annonse
Annonse