Er Googles dritt?

Har et par Briko googles med dobbelt rosa glass(passelig dyre saker). Når jeg kjører blir det alltid til at jeg vipper dem opp på hjelmen, syns jeg ser bedre uten briller uansett om det er snøfokk, flatt lys eller solskinn. Vet ikke m det skyldes at synsfeltet blir forminsket eller om det har med kontraster og gjøre. Men brillene havner på hjelmen uansett faen. Er brilla mine dårlige eller er det et generellt problem? Kanskje jeg rett og slett ikke passer i googles? Synsfeltet blir vel nedsatt uansett hvor mange månedslønner di legge i dem!

Super Helix Chrome, ligger på www.sportsnett.com under sol/skibriller

jeg har ikke hatt brikobriller, men jeg kjenner en del som har hatt og har. Det har en tendens til å bli mye dogging, faktisk veldig mye. Om du har peng, anbefaler jeg deg å kjøpe nye, f. eks cebe x-land som jeg har, de er veldig bra

Men det blir litt rart at du ikke får se ut til sidene slik som du gjør uten briller. Det blir vel ikke bedre med nye briller?

briller med gule glass. et annet poeng er å bruke brillene hele tida. også opp heisen. det fører til at øynene venner seg til forskjellene, samt du minsker problemet med dugging. har selv hatt scottbriller med røde glass. de havnet på hodet. Kjører nå med oakly med gule glass. Funker bra. de sitter foran øya dagen langsmile

hmmm??

heter det om du ikke vet hva det heter på norsk.

tror vi kom et godt stykke videre med den opplysninga.

og noen funker ndre ikke, men er litt enig emd deg, ser som regel best uten, men det er ikke digg det heller, vind og snø teatt i betraktning. For min del er vanlig briller (dvs ikke goggles) med utskiftbare glass løsningen. Så sant det ikke snør noe jævlig fungerer dette fint for meg, kun noen få dager hvor jeg behøver goggles.

Fordelen med goggles er jo at de sitter skikkelig fast. Hva er vel kjipere enn å miste brillene i et pudderplask. Gogglesene holder seg som oftes på plass gjennom hele fallet slik at du slipper å få øya tildekt med snø, så fremt du ikke har dem på hjelmen da!

 
Annonse
Annonse
Annonse