Drikkepose

Noen som har noe å anbefale her? Helst en som passer til opsprey switch 25+5!

Takk får alle svar folkens=)

Jeg har den nye dråpeformede camelbaken på 1 liter.. passer som hånd i hanske den i min S. 25+5....

vil bare advare alle mot det oppskrytte merket Platypus. meget misfornøyd! Skrukorken på posen går lett opp og biteventilen er dårlig og prisene på vinterisolasjon er vanvittig høye (også på posen generelt) og vinter-kitet er i tillegg temmelig dårlig i forhold til konkurrentene. posen blir også veldig stiv i kulde og får veldig lett stygge merker (selv om jeg tviler på om d blir hull av det, bare ser så utslitt ut at jeg frykter den ryker).

Har en 2 liter camelbak, med isolasjon på ledningen. Har tilgode å fryse i min Switch 25+5. Bruker ikke den ekstra ventilisoleringa, da skulderstroppa hjelper å holde den varm.

Har ikke prøvd Source systemet, men det ser kanskje bedre ut enn camelbak, og så slipper du ifølge ryktene den smaken camelbaken har.

enig med cromangus, platypus sin drikkeslange suger. Tuten er ingenting å samle på, har opplevd feler ganger at posen har tømt seg av seg selv (hevert). Skal du har platypus så drit i å bruke slangen. Ta heller å bare bruk posen, blir litt ekstra roting i sekken på turene, men det er bedre enn å plutselig vaære tom for vann...

Camelbak er genialt..!! funker i de aller fleste sekker. Eneste ulempen er at man får en sykt vondt plast-smak av vannet (men det får man kanskje av alle andre "drikkeposer" også?!)

har du prøvd å smøre på et tynt lag med silikon eller sikaplex? da trur jeg camelbacken din skulle være tett.

 
Annonse
Annonse
Annonse