Drakeboinay

Noen som har erfaring med disse skia. Får man tak i dem i norge, eller må de bestilles fra usa. Hvordan er det å bestille fra usa med tanke på toll og moms?

HELT FOR JÆVLIG

..ettersom de custombygges til deg; og dermed er litt problematiske att lagerføre. Ikke helt sikker; men mener att DB ofte sender skiene med faktura på materialeprisen eller noe, hvilket betyr att du betaler moms av dette beløp. Enkleste er jo att sjekke med de selv direkte.

Tabla Rasa er bra. Veldig bra. Surreal og R er også bra ski; men ligger i ett segment der det finnes en hel del annet att velge imellem. Tabla Rasa er enestående; imo finnes det ikke noen bedre offpisteski i øjeblikket (og jo, jeg har kjørt det meste fra Spatula og Sanouk over BigDaddy, M103, BS106 til midfats som DP, ProRider og likn.)

Hör av dig till mig så ska jag reda ut det hela och svara på alla frågor du kan tänkas ha.

Hvorfor USA når gutta holder til i Sveits?

Skiene lages i USA, det er jo en årsak smile Teknologien for att bygge skiene finnes ikke på alle skifabrikker; faktisk tror jeg bare det er just den fabrikken som lager skiene nå som jobber med denne teknikken, så selv om gutta kanskje gjerne ville lage ski i Europa er det ikke så lett att få til.

Stephan Drake henger en del i USA, han er amerkansk statsborger og jobber mye som guide der. Cyrille Boinay er schweitzisk og henger mye der (men tilbringer en del tid "på veien" også).

Det blir vel det samme med ski som med klær, snart. Alt blir produsert i Østen etter produsentens spesifikasjoner til en billig penge. Grunnen til at skia blir produsert i statene har sikkert også noe med produksjonskostnader, Kunne garantert produsert desse skia i Norge også men da til en høyere pris pga lønnskostnadene. USA er et steinalderland når det gjelder teknologi, men de tør å prøve når der er muligheter.

Skiene blir produsert av Goode ski Tech i USA

 
Annonse
Annonse
Annonse