Død over euro-fag-carvers!

Hva i h... er det som får middelaldrende menn som nettopp har oppdaget carvingsvingen grunn til å tro at det er greit å svinge fra ytre venstre kant i løypen og heeeeelt over til ytre høyre kant? Har det falt noen av disse idiotene inn at det faktisk kan være folk som kjører fortere enn dem, og at de faktisk er nødt å passere dem på et sted i løypen? Og hvorfor er disse tullingene nødt å være døvhørte slik at de ikke oppdager brøling på full guffe i 3 meters avstand? TAkke meg til boardere som sitter på hengkanten. Og hvis noen har tenkt å si at de som kommer bakfra har vikeplikt kommer det til å klikke for meg!!

kom igjen. klikk. klikk. klikk. klikk.
det er ingen sak å kjøre forbi. må bare planlegge kjøringa.

Eneste trøsten får være at jeg fikk gitt han en skyllebøtte av det kraftige slaget.

...ja jøss.
Åssen synes du reglene skal være da? At han som ligger forran skal vike for han som ligger bak? Koko!

for meg ser det ut som det har klikket for lenge siden....du er syk....

hallo kanutten er ikkje syk men skjønn elle drit søt,

Jeg tror jeg også skal følge kanuttens eksempel om å skjelle ut alle middelaldrende menn som bruker litt for lang tid på å skifte kant. Nei kanutten....her bommer du stort! Lær deg heller å kjøre skikkelig på ski så kommer du enkelt forbi!

...puste rolig nå. Dype laaange drag. Ja, altså: den derre vikepliktregelen er selvfølgelig generelt riktig. Spørsmålet er om det ikke er noen andre "regler" som gjelder. Det som her var tilfelle var at jeg kjørte i akkurat det området hvor svartløypen, kuleløypen og hemsedalsløypen samles til en. Denne carver fyren var heeelt til venstre i hemsedalsløypen og jeg var helt til høyre i den samlede løypen. Jeg kjørte ikke spesielt fort, men noe fortere enn denne andre karen. Han kjørte i sine vandte carvingsvinger på "hans side" av løypen, før han fikk en plutselig innskytelse om å dra en laaaaaang høyresving helt over til høyrekant av løypen (der hvor jeg altså holdt meg). Det er svært vanskelig å forutse at en skikjører plutselig skal gjøre en slik totalsving fra venstre til høyre, spesielt i et område som er det mest tettbefolkede i hele skiområdet. NÅr han først begynner å nærme seg meg legger jeg inn en så skarp sving jeg bare kan for å unngå han, samtidig som jeg roper som besatt. Dette afiserer han overhode ikke, og til slutt sier det bang. Poenget mitt er at det jo er helt umulig å kjøre fortere enn noen som helst i bakken hvis en skal anta at de kan gjøre slike manøvre. Og det er det jeg er irritert over. Så regelen må være at en (spesielt i tett befolkede områder) kjører rolig, med full kontroll, og med lett forutsigbare svinger. Og en må alltid anta at det kan komme folk med høyrere fart bakfra. Det var denne "regelen" euro-fag-carveren brøt. VAnskelig å beskrive akkurat hvordan denne situasjonen oppstod, men jeg tror det er få som egentlig ville være uenig med meg hvis de så den. Og slik at det er sagt så var synderen selv svært så spak og unnskyldende.

...euro trash fag hag

..du er llaaangt ute og kjører.

Alle andre: Se opp for eldre menn med nye goretexklær av dyreste sort og randoutstyr. (lyseblå damerandostøvler).

Jævlig iriterende, med den type kjøring. Dette krydra med fjasete snøbrettere som sitter på ræva over alt i løypa. Kom dere for Hæ.... ut på siden av løypa når dere stopper!!!. Og er helt enig at det er vansklig og forutse hvor folk har tengt seg når de bruker hele bredden på bakken.
Jeg for min del prøver å komme meg i bakken på dager med lite folk, og bedrive arbeid til kvelder og helger

 
Annonse
Annonse
Annonse